Umetne jelke – novoletne jelke – bo┼żi─Źna drevesca

Umetne jelke by BONSAI s posebnim naravnim videzom!

novoletne jelke - umetne jelke

Umetne jelke – novoletne jelke, smreke, borovce in zasne┼żene jelke imamo v ponudbi v posebnem naravnem videzu. Novoletne jelke so izdelane predvsem iz 100 % PE materiala (smrekove vejice delujejo celo na otip kot naravne) in po zadnji tehnologiji. Ponujamo le izjemno kakovostna bo┼żi─Źna drevesa, umetne smreke, umetne borovce in bele zasne┼żene jelke, saj smo mnenja, da je le najbolj┼íe dovolj dobro za vas.

Dolo─Źene smre─Źnate vejice imajo sredico veje rjavkaste barve in iglice upognjene proti sredici, kar dokazuje, da so upo┼ítevani tudi najmanj┼íi detajli. Izbirate lahko med vi┼íinami 60 – 366 cm, vi┼íje novoletne jelke lahko dobavimo po naro─Źilu. Umetne smreke in jelke ne odvr┼żejo iglic in se hitro ter enostavno sestavijo. Na┼íe novoletne jelke lahko uporabljate celo ve─Ź let. Za popolno novoletno dekoracijo imamo v ponudbi umetne smre─Źne girlande, bo┼żi─Źno umetno cvetje, bo┼żi─Źne zvezde, novoletne okraske in adventne ven─Źke.

Obi┼í─Źite nas v Bonsai dekorativne rastline, Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer se boste lahko o POSEBNI KAKOVOSTI i izjemnem NARAVNEM VIDEZU na┼íih izdelkov prepri─Źali sami. Veseli bomo va┼íega obiska. Parkirno mesto zagotovljeno.

BREZPLA─îNA PO┼áTNINA┬á po Sloveniji pri nakupu nad 50ÔéČ

Ôť┤ UMETNI BORI┬á┬á┬á┬á ÔŁä ZASNE┼ŻENE JELKE┬á┬á┬á┬á Ôť░ O┼ŻJE JELKE┬á┬á┬á┬á ÔŁů ZELENE UMETNE JELKE