Novoletna dekoracija 2018/2019

Vas zanima, kako dekorirati novoletno jelko po zadnjih trendih?

novoletna dekoracija 6_

Že veste, katera novoletna dekoracija je letošnji hit?

Za vas smo obiskali svetovno obiskan božično-novoletni sejem, na katerem je preko 900 razstavljalcev. Sejem, ki nas je popolnoma navdušil, ni pustil nikakršno vprašanje odprto. Sprehodili smo se skozi ledeno pravljično deželo, bili naravnost osupli nad čudovitimi novoletnimi jelkami z obilo pisanih okraskov in dekorativnih lučk.

Novoletna dekoracija je nekaj več!

Novoletna dekoracija vsekakor ni več le vsakoletno opravilo, ko v prostor postavimo novoletno jelko ter okraske iz preteklih let, temveč okrasitev jelke in prostora potrebuje veliko domišljije, novih inovativnih kreacij in uporabo drugačnih materialov, primernih za posamezne potrebe.

Zakaj si ne bi letos pričarali prav posebno božično-novoletno vzdušje?

Novoletna jelka 210 cm novoletna jelka umetna jelka 270cm

NOVOSTI

Novost so novoletne jelke – umetne jelke, izdelane iz kokovostnejših materialov (PE), ki ob enem omogočajo izdelavo jelke s čudovitimi detajli (vejica ima rjavo sredico, pravilno upognjene iglice, realistična srebrno zelena barva,iglice so ob koncu vejice krajše – kot pri naravnih jelkah). Ravno to naredi umetne jelke in umetne smreke, da izgledajo posebno naravne. Takšne umetne jelke delujejo celo na otip kot naravne. Takšne so predvsem jelke, ki so izdelane iz 100% PE materiala (imajo brizgane iglice). Takšen material je tudi težko vnetljiv, kar je izredno pomembno za umetne jelke.

KAKOVOSTNE UMETNE JELKE

novoletna dekoracija umetne jelke novoletne jelke

Novoletne jelke morajo biti košate, kar pomeni, da mora biti novoletna jelka izdelana iz velikega števila smrečnih vejic. Da bodo praznični dnevi res tako pravljični, je dovolj dobra le najboljša novoletna jelka oz. umetna jelka s posebnim naravnim videzom. Naše novoletne jelke – umetne jelke imajo vse, kar potrebuje izjemno kakovostna umetna jelka.

Imamo jih na zalogi, možen ogled pred nakupom po predhodnem dogovoru v naši prodajalni na Blatnici 16 v Trzinu.

IZDELAJTE SI SVOJE OKRASKE

Novoletne jelke lahko dekoriramo s preprostimi okraski (namig: novoletne okraske lahko izdelate tudi sami). Okraski so lahko narejeni iz lesa, lahko je to tudi navaden smrekov storž ali pa pobarvan v poljubno barvo, v čudovito srebrno ali zlato barvo. Letošnji hit so gozdne živali, predvsem sove in jelenčki. Unikatni so tudi okraski iz filca v barvah ob kateri se vi počutite najboljše. Takšni okraski so med drugim tudi ugodni in trenutno izredno popularni. Ko smo ravno pri filcu, naj omenim, da okraski iz filca izgledajo prečudovito na novoletni jelki.

BODITE KREATIVNI

Filc lahko uporabite tudi za enostavnejše novoletne dekoracije, kot so prtički, lončki in drugi božično-novoletni pripomočki, ki jih rade volje hranite doma, tudi v najbolj pisanih barvah. Zelo enostavna in trendovska dekoracija so brezina debla in veje, katere lahko na vašo željo tudi malo pobarvate. Ko smo že pri barvah, imejte v mislih le eno. Božično-novoletna dekoracija mora biti praznično obarvana, zato se veliko uporablja zamrznjen videz. Takšna dekoracija bo izgledala tudi zelo pravljično, kar je tudi bistvo takšne dekoracije.

Naj bo letošnja novoletna dekoracija nekaj posebnega in pravljična.