Umetne novoletne jelke 2018

novoletne jelke umetne jelke božična drevesca Bonsai Ljubljana Trzin

Umetne novoletne jelke 2018 – več jelke, za manj denarja. Vse novoletne jelke imajo izjemen naraven videz, saj so izdelane zelo natančno in vsebujejo tudi najmanjše detajle. Naše umetne novoletne jelke imajo pristno naravno zeleno barvo, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki tako odlično pripomorejo k končnemu naravnemu izgledu. Material je težko vnetljiv in zdravju neškodljiv. Na razpolago so različni modeli jelk, od višine 90 cm do 400 cm in tudi višje jelke so dobavljive. Skoraj vsi modeli imajo hiter preklopni mehanizem, ki omogoča hitro in enostavno sestavo in postavitev jelke. Vse jelke so zelo košate in vrhunskega naravnega videza. V primeru, da si želite jelko ogledati in se prepričati o kakovost, nas o tem predhodno obvestite ter se dogovorimo za termin. Vljudno vabljeni v našo prodajalno, Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin. Parkirno mesto zagotovljeno.

novoletne jelke umetne jelke

Novoletna jelka – BERLIN – NOVONovoletna jelka 120 cm Berlin Novoletna jelka 210 cm Berlin Novoletna jelka 240 cm Berlin

Zelo priljubljena med našimi kupci je novejša novoletna jelka Berlin, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 120 pa vse do 240 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno dostavo.

Stekleni NOVOLETNI OKRASKI – NOVO

12 kroglic 8 cm Lounge 4x STEKLO

Naše umetne novoletne jelke so zares čudovite, z dodanimi edinstvenimi novoletnimi okraski, ki jih najdete v naši ponudbi, pa bodo novoletne jelke še toliko bolj bogate in zapolnjene. V ponudbi so novoletni okraski, izdelani iz kakovostnega stekla ter z edinstvenimi poslikavami. Ravno novoletni okraski so tisto, ki naredijo novoletne jelke edinstvene. Najdete jih v različnih velikostih in barvah. Primerni so za vse velikosti in vrste jelk.

Hitra in brezplačna dostava pri nakupu nad 50 eur