Umetne novoletne jelke

novoletne jelke umetne jelke božična drevesca Bonsai Ljubljana Trzin

Umetne novoletne jelke 2020 – NOVI modeli, izboljšana kakovost, ugodnejše cene. Vse novoletne jelke imajo čudovit naraven videz, saj so izdelane zelo natančno in vsebujejo tudi najmanjše detajle. Naše umetne novoletne jelke imajo lepo naravno zeleno barvo, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki tako odlično pripomorejo k končnemu naravnemu izgledu. Material je težko vnetljiv in zdravju neškodljiv. Na razpolago so različni modeli jelk razdeljeni v naslednje skupine; ZELENE UMETNE JELKE, ZASNEŽENE JELKE, Slim – OZKE JELKE ter UMETNI BOROVCI. Na voljo so višine od 50 cm do 300 cm in tudi višje jelke so dobavljive po naročilu. Skoraj vsi modeli imajo hiter preklopni mehanizem, ki omogoča hitro in enostavno sestavo in postavitev jelke. Vse jelke so zelo košate in vrhunskega naravnega videza. V primeru, da si želite novoletne jelke ogledati in se prepričati o kakovost, nas o tem predhodno obvestite ter se dogovorimo za termin, saj vseh modelov jelk nimamo rastavljenih. Vljudno vabljeni v našo prodajalno, Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin. Parkirno mesto zagotovljeno.

novoletne jelke umetne jelke

Novoletna jelka – BERLIN – Economy BestsellerNovoletna jelka 120 cm Berlin Novoletna jelka 210 cm Berlin Novoletna jelka 240 cm Berlin

Zelo priljubljena med našimi kupci je novejša novoletna jelka Berlin, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 150 pa vse do 240 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno dostavo.

Novoletna jelka – TOKYO – Bestseller

Umetna jelka 150 cm Tokyo Umetne jelke - Umetna jelka 180 cm Tokyo

Najbolj prodajani model preteklega leta je novoletna jelka Tokyo, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. V primerjavi z Berlin jelko ima iglice na vejicah razporejene v vse smeri in še gostejšo krošnjo. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 150 pa vse do 300 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno dostavo.

Stekleni NOVOLETNI OKRASKI

12 kroglic 8 cm Lounge 4x STEKLO

Naše umetne novoletne jelke so zares čudovite, z dodanimi edinstvenimi novoletnimi okraski, ki jih najdete v naši ponudbi, pa bodo novoletne jelke še toliko bolj bogate in zapolnjene. V ponudbi so novoletni okraski, izdelani iz kakovostnega stekla ter z edinstvenimi poslikavami. Ravno novoletni okraski so tisto, ki naredijo novoletne jelke edinstvene. Najdete jih v različnih velikostih in barvah. Primerni so za vse velikosti in vrste jelk.

Hitra in brezplačna dostava pri nakupu nad 50 eur

TRENDI novoletne dekoracije

novoletna dekoracija trendi - umetna jelka in novoletni okraski

PRESTIŽ

Zelo priljubljen trend na tržišču, kjer nikoli ni preveč okraskov in se močno približuje “kičastemu” videzu. Sestavljajo ga različni vzorci v rumeni, dramatično modri ali rdeči barvi. Vplivi bogate tradicije skupaj z naravnimi in raznovrstnimi materiali dajejo vtis bogato okrašene mize z nepričakovanimi in zanimivimi dodatki,  izhajajoči iz različnih kultur in obrtniške dejavnosti.

V tem stilu je lahko okrašena tudi umetna jelka, ki vsebuje raznovrstne okraske omenjenih tonih. To pa ni vse. Ponavadi so tovrstne dekoracije zelo razkošne, zato tudi jelka vsebuje poleg okraskov še veliko drugih dodatkov, kot so dekorativne veje, tudi one se lahko med seboj razlikujejo v barvnih tonih. Vsekakor mora novoletna jelka vsebovati Monstera list v žametni roza ali turkizni barvi.

novoletna dekoracija Trend - umetna jelka in okraski

URAVNOTEŽENA ELEGANCA

Trend, ki izgleda enostaven, vendar ga vsekakor ne smemo podcenjevati. Prepletanje čiste bele – svetle barve, globoke temne , bordo rdeče, zlate ter hladne sive, poda prazničnemu vzdušju poseben čar, ki je obenem tako minimalističen kot veličasten . Dekoracija, ki spada pod omenjeni trend so matirano beli okraski, okraski ali zvezdice, prozorne kroglice, okraski so lahko dodatno obogateni s posutim umetnim snegom. Uporabi se lahko na primer bela zasnežena jelka 210 cm  katero lahko med drugim obogatite s posebnimi Champagne in Lounge novoletnimi okraski.

novoletna dekoracija trendi 2019

NAVDUŠENJE iz NARAVE

Narava predstavlja velik vir navdiha za vse predstavljene trende. V ospredju velja omeniti predvsem les, iz katerega se izdelajo okraski, veje in listje kot na primer zelen Monstera list in celo cvetje, kot na primer Artičoka, beli Hmelj ali Hortenzija.

Pri izbiri barv, dominirajo modri in zeleni toni in tako kot material, so tudi barve navdih narave, pri izbiri svetil pa se sedaj prehaja iz hladne barve v tople.

Božične okraske se lahko kombinira s cvetličnimi aranžmaji (tako svežimi kot umetnimi), izredno popoularne so prozorne božične kroglice napolnjene s kakšno svetlečo dekoracijo ali pa na primer perjem, lahko pa uberemo povsem drugačno pot in letošnje drevesce okrasimo v eksotični tematiki, kot na sliki desno.