Umetne rože

izjemnega NARAVNEGA videza

Umetne rože imajo lahko tudi čudovit naraven videz. Pri nas si lahko izberete umetne orhideje, vrtnice, strelicije, sivko, gerbere, nagrobno cvetje, ikebane, šopke, aranžmaje in vse to v izjemni kakovosti in po ugodnih cenah. Izdelujemo tudi po naročilu. Vljudno vabljeni v našo prodajalno v IC Trzin ali pa naročite preko naše spletne trgovine.

umetne rože Umetna orhideja 80cm umetne orhideje

Prednosti

Umetne rože v primerjavi z naravnimi rastlinami ne potrebujemo zalivati, listje ne veni in ne odpada, so odporne na škodljivce, ne potrebujejo klimatskih pogojev za rast, obdržijo enako velikost – košatost, ne prenašajo bolezni in alergije ter so primerne tudi za sterilne prostore.

Vzdrževanje umetnih rož

Enostavno, lahko bi rekli enako kot pri naravnih rastlinah. Prah lahko očistimo s čistilno metlico ali vlažno krpo. Odsvetujemo uporabo čistil. Umetne rastline lahko tudi stuširamo, v kolikor je umetna rastlina izdelana iz umetnega materiala.

Umetne rože skozi čas

Umetne rože so v preteklosti veljale za manj vredne, nekateri so jim rekli kar “plastične” rože. Bile so izdelane iz slabših materialov kot danes, niso imele raznih detajlov, pogostokrat so imeli listi raztrgane ali poškodovane robove, barve pa so bile pogosto kričeče in nenaravnega videza. Tudi izbira je bila dosti slabša, saj so bile tudi možnosti za izdelavo umetnih rož bistveno slabše pogojene kot danes. Ni čudno, da je bilo ogromno privržencov naravnih rož, saj niso želeli naravne rože menjati za “plastične” rože, ki so veljale za manjvredne.

Umetne rože danes

A časi se spreminjajo in s tem so se na trgu pojavile tudi umetne rože, ki jih danes veliko kupcev celo zamenjuje za naravne rože. Umetne rože so izdelane v izjemne detajle in iz posebnih materialov, ki delujejo ne samo na videz, temveč tudi na dotik kot naravne. Takšne umetne rože imenujemo Real touch, Soft touch ali Natural touch. Iz takšnega materiala je predvsem izdelano umetno cvetje vrhunske kakovosti, kot so umetne orhideje, umetne kale, umetni amarilis, gerbere, pa tudi umetno listje, ki se uporablja pri dekoraciji cvetličnih aranžmajev. Izbira umetnega cvetja je postala izjemno pestra, barvne kombinacije pa ne poznajo meja. Prav tako se zaradi posebnega naravnega videza vse več uporabljajo za dekoracije bivalnih ali poslovnih prostorov umetne palme, umetna drevesa in umetni bonsai. Nad naravnim videzom umetnih rož boste zagotovo presenečeni. Obiščite nas in vam bomo z veseljem predstavili naše umetne rože naravnega videza in vam z veseljem svetovali.

 • Kala 45 cm

  Kala 45 cm

  1,50  z DDV
 • Umetna gerbera bela barva 56cm - umetno cvetje

  Umetna gerbera bela barva 56 cm

  1,99  z DDV
 • umetna gerbera oranžna umetno cvetje

  Umetna gerbera oranžna 56cm

  1,99  z DDV
 • Umetna gerbera vijolična umetna gerbera

  Umetna gerbera vijolična 55cm

  1,99  z DDV
 • balkonske rože balkonsko cvetje Geranije - umetne geranije - rdeče geranijeUmetne Geranije - umetna geranija rdeča pelargonija - okrasna geranija

  Umetna Geranija 38 cm – balkonsko cvetje

  16,90  14,87  z DDV Akcija!