umetni bambusi dekorativne trave umetno cvetje

Ste tudi vi večkrat razmišljali, kako urediti teraso, vhod ali balkon pa ne veste, kje in kako bi začeli? Si želite prijaznejši prostor s prijetnim ambientom? Začnite z majhnimi koraki! Na primer, uredite si lahko kotiček na balkonu, kjer boste imeli nekaj zasebnosti ob pitju kave. Dekorirajte dnevno sobo, da bo branje knjige še bolj prijetno. Ste z nami? Zgrabite priložnost in naredi nekaj zase!

umetni bambus uspešno zastre neželjene poglede
dekorativna umetna trava za prijeten ambient
umetno cvetje Bonsai Trzin

Za barvit balkonski prostor

Naj bo vaš balkon barven in cvetoč!

Ni lepšega, kot sončne dneve presedeti na balkonu ob dobri kavici in branju priljubljene revije. Da bo užitek lepši, smo za vas pripravili balkonsko umetno cvetje, ki ne potrebujejo zalivanja in listje ne veni. Tako prihranite svoj dragoceni čas in uživate ob pogledih na vaš cvetoči kotiček. Še posebej priljubljene so umetne Geranije v rdeči barvi, katere imamo v ponudbi v čudoviti rdeči barvi višine 38 cm ali pa viseče Geranije dolžine 55 – 70 cm.

 

balkonsko cvetje umetne geranije bršljanke pelargonije

Šele ko imate popolno zastrt svoj kotiček,

lahko resnično uživate ob kavici in branju.

Ah ja … le komu se danes ne prileže popolen počitek.

umetni bambusi izdelava po meri

Obdani v zelene stene

Dovolj je bilo sivih sten in balkonskih pogledov na neurejeno okolico. V ponudbi imamo sedaj novost, ki se ji reče green wall oz. zelene stene. Omogočajo vam, da zastrete neželjene poglede ali pa dekorirate sivo in poškodovano steno z lepimi zelenimi pregradami v različnih videzih. Na voljo kot Lovorikovec, Mešana zasaditev, Bršljan in Pušpan.

zelena pregrada zastiranje pogleda mešani
zelena stena pregrada za poglede green wall bršljan

Izbirate lahko med 5 vrstami (2x mešana zasaditev,bršljan,lovorikovec in pušpan)

MEŠANA ZASADITEV                                                                        BRŠLJAN                                                                             LOVORIKOVEC

mešani zeleni paneli vertikalni vrt
zelene stene bršljan
zelene paregrada stena lovorikovec

Prijazen ambient

Prijeten prostor za lepe trenutke

Da ne bo vaš prostor zaznamoval šum odpadanja listja ali pa ga kvaril izgled ovenelih rastlin, si lahko ogledate izbrane umetne rože, ki delujejo v prostoru pomirjujoče in polepšajo prostor. Super enostavna in praktična dekoracija prostora. Skrb o zalivanju in vzdrževanju pa lahko pozabite, saj imamo v ponudbi izjemno kakovostne umetne rože presenetljivo dobrega naravnega videza. Veliko rastlin vsebuje celo naravne materiale !

Umetne rože odlična notranja oprema za prostor
umetna drevesa dekoracija prostora

Umetna drevesa izdelujemo tudi po naročilu

dekorativna umetna trava 130cm

Cvetoča oaza

Naj vam umetne rože obarvajo prostor

Zakaj bi čakali na cvetenje rož, če pa si ga lahko zagotovimo kadarkoli. Da bo vaša pisarna ali delovna miza dekorirana po zadnjih trendih in polna živih barv, smo skrbno izbrali umetno cvetje, ki so med našimi kupci še posebej priljubljene. Preverite naše umetne rože POSEBNE KAKOVOSTI in ugodnih cen ter si pričarajte osvežitev v vašemu prostoru.

umetno cvetje umetne rože aranžma orhideje bele
umetne vrtnice bele cale
umetne rože umetno cvetje rojstnodnevni aranžma zanjo umetno cvetje
umetne rože umetno cvetje umetne orhideje aranžma dekoracija

Že veste, kako nas obiščete?

SPLETNA PRODAJA: vstopite v E-trgovino in si enostavno izberite umetne rože ali cvetlične lonce, mi pa se bomo potrudili in vaš paketek kar se da hitro odposlali.

PRODAJALNA Trzin: nahajamo se 10 km izven Ljubljane, v IOC Trzin. Ko zavijete v Industrijsko cono Trzin, pred piramido v krožišču zavijete desno in se vozite naravnost približno 150 metrov, nato zavijete desno. (na strehi imamo veliko reklamno tablo). Parkirišče zagotovljeno.