Slide background

Osvežite vas prostor z lepimi dekorativnimi rastlinami

Storitve - Bonsai Trzin

Svetovanje

Dolgoletne izkušnje in sledenje novim trendom nam omogoča, da lahko ponudimo nove izdelke, ki so trenutno zelo popularni, moderni in ki izpolnjujejo tudi najzahtevnejše želje naših strank. Na podlagi fotografij ali ogleda vašega prostora vam lahko svetujemo, kako opremiti – dekorirati prostor, da bo izpolnjeval vaše želje in postal nekaj več kot samo prostor.

Prodaja umetno cvetje-rastline Bonsai Trzin

Prodaja

Naš prodajni program zajema umetno cvetje, umetna drevesa, umetne palme, umetne rastline, cvetlični lonci in korita, novoletne jelke in dekoracijske izdelke. Pretežno so vsi artikli na zalogi, omogočamo vam, da se pred nakupom sami prepričate o kakovosti artiklov in ugodnih cenah, zato ste vljudno vabljeni v našo prodajalno na Blatnica 16, IOC Trzin.

umetne rastline po naročilu

Izdelava po naročilu

Umetne rastline izdelujemo tudi po naročilu. Izdelujemo umetne bonsaie, umetna drevesa, umetne palme, grmičke, cvetlične ikebane in ostale dekorativne rastline. Izbirate lahko višino, obliko, košatost in druge parametre. Umetne rastline vam lahko vsadimo v poljubne okrasne posode.

Izposojamo umetne palme in umetna drevesa

Izposoja

Ponujamo ugodno možnost izposoje! Izposojamo umetna drevesa, umetne palme in druge dekorativne rastline za snemanja, prireditve, koncerte, dekoracije izložbe,.. Izposoja je možna do 3 ali do 7 dni.

Hitra dostava umetnih rož

Dostava in montaža

Ne skrbite, umetne rastline in druge izdelke vam lahko postavimo v prostor ali pa vam prostor dekoriramo z umetnim cvetjem. Omogočamo tudi hitro dostavo po celotni Sloveniji.

Znamo prisluhniti željam strank pri nakupu umetnih rastlin

Znamo prisluhniti

Vsaka stranka ima drugačne predstave, želje, zato posebno pozornost posvečamo našim strankam, da jim znamo prisluhniti in ji ponudimo točno tisto, kar od nas zahteva. Pri nas šteje vaše zadovoljstvo!