Slide background

Osvežite vas prostor z lepimi dekorativnimi rastlinami

Storitve - Bonsai Trzin

Svetovanje

Dolgoletne izkušnje in sledenje novim trendom nam omogoča, da lahko ponudimo nove izdelke, ki so trenutno zelo aktualni, moderni in ki izpolnjujejo tudi najzahtevnejše želje naših strank. Na podlagi fotografij ali ogleda vašega prostora vam lahko svetujemo, kako opremiti – dekorirati prostor, da bo izpolnjeval vaše želje in postal nekaj več kot samo prostor.

Prodaja umetno cvetje-rastline Bonsai Trzin

Prodaja

Naš prodajni program zajema umetno cvetje, umetna drevesa, umetne palme, umetne rastline, cvetlični lonci in korita, novoletne jelke in dekoracijske izdelke. Pretežno so vsi artikli na zalogi, omogočamo vam, da se pred nakupom sami prepričate o kakovosti artiklov in ugodnih cenah, zato ste vljudno vabljeni v našo prodajalno na Blatnica 16, IOC Trzin.

umetne rastline po naročilu

Izdelava po naročilu

Umetne rastline izdelujemo tudi po naročilu. Izdelujemo umetne bonsaje, umetna drevesa, umetne palme, grmičke, cvetlične ikebane in ostale dumetne rastline. Izbirate lahko višino, obliko, košatost in druge parametre. Umetne rastline vam lahko vsadimo v poljubne okrasne lonce.

Izposojamo umetne palme in umetna drevesa

Izposoja

Ponujamo tudi možnost izposoje! Izposojamo umetna drevesa, umetne palme in druge višje rastline za snemanja, prireditve, koncerte ali nastope, za notranje prostore. Izposoja je možna do 3 ali do 7 dni.

Hitra dostava umetnih rož

Dostava

Ne skrbite, umetne rastline, okrasni lonci ali umetne jelke skrbno zapakiramo in vam jih dostavimo oz. pošljemo v najkrajšem možnem času. Večje rastline ter kompleksnejše dekoracije vam lahko tudi dostavimo z dostavnimi vozili. Dostava z dostavnimi vozili se dodatno zaračuna, za cene nas povprašajte.

Znamo prisluhniti željam strank pri nakupu umetnih rastlin

Znamo prisluhniti

Vsak ima svojo predstavo in želje pri dekoriranju prostora, zato vam bomo dobro prisluhnili in vam postregli z mnogimi informacijami, kot so novi trendi in priporočila poznavalcev pri opremljanju prostorov z dekorativnimi rastlinami.

Pri nas šteje vaše zadovoljstvo!