umetna trava v roli

Umetna trava na roli

Umetna trava s posebnim naravnim videzom in izjemno gosto strukturo je na voljo od višine 26 – 52 mm, drugačne višine dobavljamo po naročilu. Na voljo je v roli širine 2 metra, s takšno širino role se trava enostavneje polaga. Vsebujejo odlično UV zaščito, zato ima naša dekorativna umetna trava izjemno dolgo življensko dobo. Izdelki so testirani pod obremenitvami na dobo vsaj 8 let. NE vsebujejo svinca in Kadmija in je primerna tudi za hišne ljubljenčke. Na travi se lahko igrajo tudi otroci, na travi lahko čistite na primer kolo in ne bo nastajala umazanija. Ni primerno za nogometna igrišča!

Travne biljke imajo posebne detajle, ki omogočajo med drugim boljšo pokončno držo ter manj lomljenja svetlobe (cenejši izdelki se lahko svetijo na soncu in nimajo tako dobrega naravnega videza). 100% EU proizvod!  Okrasna trava je enostavna za čiščenje, saj vsebuje premaz, zaradi katerega se umazanija ne zažira v travo. Trava in njena podlaga je hitro sušeča in dobro vodopropustna – kar 60l/m2.

Primerna je predvsem za zunanje prostore, lahko se uporabi tudi za notranje prostore. Velika prednost je, da si prihranite veliko vrtnega opravila, kot je košenje trave, zalivanje, puljenje plevela, škropljenje pesticidov in prezračevanje trave. Posebno kakovostna umetna okrasna trava by Bonsai bo vašemu vrtu, balkonu ali terasi dodala novo – zeleno svežino.

Vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin, kjer si lahko ogledate vzorce. Kratka informativna navodila za polaganje najdete v opisu pod izdelkom. Umetna trava v roli je trenutno NA ZALOGI! Izkoristite trenutne AKCIJSKE CENE!