zelene stene - green wall - vertikalni zid

Zelene stene – žive meje – green wall – zeleni paneli

Zelene stene – žive meje lahko hitro in enostavno sestavimo s pomočjo pregibnih zelenih panelov velikosti 50 x 50 cm ali 100 x 100 cm. V ponudbi imamo green wall v videzu: lovorikovec, bršljan, umetni ali prezerviran mah, pušpan ali kot različne mešane zasaditve. Umetni zeleni paneli spadajo v sam vrh kakovostnih panelov. Listi vsebujejo odlično UV zaščito v materialu, ki jih dodatno ščiti pred vremenskimi pogoji. Paneli imajo na rastlinah manjše detajle, ki naredijo zeleno steno zelo realistično. Zeleni paneli imajo izjemen naraven videz in so odlična dekoracija za izložbe, fasade, stropove, sejemske dekoracije in balkone, terase. Zelene stene ali rastlinski zidovi so odlični tudi za moderne, sodobne prostore.

Rastlinski zidovi so odlična rešitev, da zastrete neželjene poglede, pregradite prostore ali dekorirate stene. Zeleni paneli so tudi zvočno izolativni oz. si lahko ustvarite prave senčne kotičke. Listje ne veni in ne odpada, ne potrebujejo dragocenih namakalnih sistemov, so primerni tudi za sterilne prostore in so odporni na škodljivce in zajedalce. V zeleni panel je tudi možno dodati dodatne rastline ali umetno cvetje. Zeleni paneli so na voljo za ogled v naši prodajalni Bonsai Trzin.

NOVO: cvetni zid – cvetne stene – cvetni paneli in prezervirane mahovnate zelene stene

Na voljo 3 različne cvetne stene (flower wall). Primerno za notranje prostore, zidove in tudi stropove.

Izbirate lahko med jelenovim lišajem, oblakastim mahom in klasičnim gozdnim mahom. Mah ne potrebuje vzdrževanja in ohrani svež videz.

Na voljo imamo tudi druge umetne rastline, kot so umetne plezalke in umetni praprot, ki jih lahko dodamo v zelene stene – green wall in tako dosežemo 3D efekt.