cvetlični okrasni lonci

Okrasni lonci za rože – cvetlični lonci – cvetlična korita


Zunanji okrasni lonci – notranji okrasni lonci – okrasne vaze

Okrasni lonci – cvetlični lonci v ponudbi so odlične kakovosti in so pretežno vsi primerni tudi za zunanjo uporabo. Odlična dekoracija za dom ali pisarne. Na voljo so tudi okrasni cvetlični lonci in cvetlična korita za balkonsko cvetje. Cvetlična korita lahko izbirate v različnih barvah, kot so antracit, siva, bela ali prozorna – svetleči lonci. V ponudbi so tudi svetleči lonci za rože, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost mimoidočih in pričarali prijeten ambient. PVC zunanji cvetlični lonci in cvetlična korita so odporna na visoke temperaturne razlike in vsebujejo odlično UV zaščito. PVC zunanji cvetlični lonci so bolj trpežni kot npr. glineni, keramični lonci, saj imajo boljšo odpornost na udarce in so enostavnejši za prestavljanje ter čiščenje. Za vse navdušence bonsajev imamo bonsai glazirane posode ovalne ali pravokotne oblike. Prava posebnost so okrasni lonci v obliki barskega šanka, primerni za diskoteke in gostinske lokale, v širino merijo 150 ali 220 cm. Pred nakupom si lahko cvetlični lonec tudi ogledate v naši prodajalni, v tem primeru nas predhodno kontaktirajte.

Obiščite Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16 Trzin 1236, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali. Na zalogi imamo tudi letošnje novosti in izkoristite akcijske cene !

Brezplačna dostava po Sloveniji pri nakupu nad 50 eur! Naročite preko spleta, odpošljemo vam lahko že isti ali naslednji delovni dan.