okrasni lonci - cvetlični lonci

Okrasni lonci – cvetlična korita za rože – cvetlični lonci


Zunanji okrasni lonci – notranji cvetlični lonci – okrasne vaze

Okrasni lonci za rože in cvetlična korita v ponudbi so odlične kakovosti, izdelani iz kakovostnih materialov in z visoko dovršenostjo. Na voljo so notranji cvetlični lonci v posebnih modernih oblikah in barvnih odtenkih (v mat ali sijaj barvi). Na zalogi tudi zunanji cvetlični lonci in cvetlična korita, ki so odporna na različne vremenske vplive in vsebujejo tudi odlično UV zaščito.

Danes predstavljajo dekorativni cvetlični lonci pomemben del dekoracije, zato imamo v ponudbi preko 200 različnih modelov ter preko 1300 cvetličnih loncev na zalogi. Izbirate jih lahko po barvi, vzorcu, velikosti ali materialu (Clayfibre, Fiberglass, polimerni – umetna masa, glineni lonci, keramika, pleteni lonci – košare ali ročno oblikovani kovinski lonci).  Na voljo so tudi trendovski cvetlični lonci, ročno izdelani iz kovine ali pa pletene košare v skandinavskem stilu.

okrasni cvetlični lonci Bonsai

cvetlični lonci glazirani glineni

Okrasni lonec za rože 38 x 40 Berlin

IZBIRANJE lahko opravite s filtri na desni strani. ➔

Pred nakupom si lahko cvetlični lonec ali cvetlično korito ogledate v naši prodajalni, v tem primeru nas predhodno kontaktirajte.

Obiščite Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16 Trzin 1236, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Brezplačna poštnina po Sloveniji pri nakupu nad 50 eur! Naročite preko spleta, odpošljemo vam lahko že isti delovni dan.