Okrasni lonec Cara 75 x 43 - veliki okrasni lonci - zunanji cvetlični lonci

Okrasni lonci za rože – cvetlična korita – cvetlični lonci


Zunanji okrasni lonci / notranji cvetlični lonci / okrasne vaze

Okrasni lonci za rože in cvetlična korita so izdelani iz posebno kakovostnih materialov in z visoko dovršenostjo. So odlične kakovosti in imajo dolgo življensko dobo. Na zalogi so notranji cvetlični lonci v priljubljenih trendovskih oblikah in barvah. Na zalogi so tudi trpežni zunanji lonci in cvetlična korita za rastline in rože. Odporna so na različne vremenske vplive in vsebujejo odlično UV zaščito. Pri notranji uporabi cvetličnih loncev, svetujemo uporabo podstavka ali notranjega vložka, saj niso vsi notranji lonci vodotesni.

Danes predstavljajo moderni okrasni lonci za rože pomemben del dekoracije. V ponudbi imamo kar preko 400 različnih modelov ter preko 1500 cvetličnih loncev na zalogi. Izbirate jih lahko po barvi, vzorcu, velikosti ali materialu. Na voljo so okrasni lonci Clayfibre, Fiberglass lonci, polimerni PVC lonci, glineni lonci, keramični lonci za rože, pleteni lonci in košare, plehnati lonci ter steklene vaze za rože.

Na voljo so tudi trendovske cvetlične steklene vaze in cvetlični lonci, ročno izdelani okrasni lonci iz kovine ali pa pletene košare v skandinavskem stilu.

Pred nakupom si lahko cvetlični lonec ali cvetlično korito ogledate v naši prodajalni, v tem primeru nas predhodno kontaktirajte.

Obiščite Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16 Trzin 1236, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Hitra dostava po Sloveniji. Naročite preko spleta, odpošljemo vam lahko že isti delovni dan. Zaupajte nam tudi vi, saj imamo preko 30 let izkušenj na področju opremljanja prostorov z umetnimi rastlinami in cvetličnimi lonci.