okrasni lonci - cvetlični lonci

Okrasni lonci – cvetlična korita za rože – cvetlični lonci


Zunanji okrasni lonci / notranji cvetlični lonci / okrasne vaze

Okrasni lonci za rože in cvetlična korita so izdelani iz posebno kakovostnih materialov in z visoko dovršenostjo. So odlične kakovosti in imajo dolgo življensko dobo. Na zalogi so notranji cvetlični lonci v priljubljenih trendovskih oblikah in barvah. Na zalogi so tudi kakovostni zunanji lonci in cvetlična korita za rastline in rože. Odporna so na različne vremenske vplive in vsebujejo odlično UV zaščito. Pri notranji uporabi loncev, svetujemo uporabo podstavka ali notranjega vložka saj se lahko zgodi, da lonec prepušča vodo.

Danes predstavljajo dekorativni lonci za rože pomemben del dekoracije. V ponudbi imamo kar preko 250 različnih modelov ter preko 1300 cvetličnih loncev na zalogi. Izbirate jih lahko po barvi, vzorcu, velikosti ali materialu. Na voljo so Clayfibre, Fiberglass lonci, polimerni PVC lonci, glineni lonci, keramika, pleteni lonci in košare, ročno oblikovani kovinski lonci ter steklene vaze za rože.

Na voljo so tudi trendovske cvetlične steklene vaze in cvetlični lonci, ročno izdelani okrasni lonci iz kovine ali pa pletene košare v skandinavskem stilu.

 

 

 

Pred nakupom si lahko cvetlični lonec ali cvetlično korito ogledate v naši prodajalni, v tem primeru nas predhodno kontaktirajte.

Obiščite Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16 Trzin 1236, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Hitra dostava po Sloveniji. Naročite preko spleta, odpošljemo vam lahko že isti delovni dan.