ZELENE STENE – Green wall

Zelene stene so odlična dekoracija prostora in to BREZ vzdrževanja !

zelena stena v prostoru

Zelene stene ali kot jih tudi poimenujemo rastlinski zidovi (green wall), si lahko sedaj hitro in enostavno sestavite kar sami. Umetni zeleni paneli by Bonsai spadajo v sam vrh kakovostnih panelov saj vsebujejo odlično UV zaščito ali so celo težko vnetljivi (imajo C ali B-certifikat). Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. Pritrditi jih je potrebno na trdno podlago, bodi betonski zid ali leseno ograjo. No, lahko je tudi strop. S pomočjo klik sistema se zeleni paneli med seboj hitro in enostavno sestavijo v poljubno zeleno pregrado, viseči – umetni vertikalni vrt, umetno zeleno steno – green wall, sejemske dekoracije, dekoracijo terase ali umetno živo mejo. Delujejo tudi protihrupno, na terasi vam lahko tudi zasenčijo prostor. Lahko se jih tudi reže.

Umetne zelene stene so trenutno pravi TREND na področju notranje in zunanje opreme, tako poslovnih kot bivalnih prostorov. Zelene panele uporabljamo pri dekoraciji sten, pri izdelavi zelenih pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ali zastremo pogled na smetnjak pred hišo), dekoriranje reklamnih napisov oz. ozelenimo lahko črke za logotip ipd.. Na voljo so zeleni paneli v različnih ozelenitvah, dimenzije zelenih panelov so 50 x 50 cm ali 100 x 100 cm in se med seboj spajajo s pomočjo klik sistema v poljubne dimenzije.

RAZLIČNI MODELI ZELENE STENE

zelene stene amsterdamZelena stena je lahko izdelana iz umetnih rastlin, ki imajo čudovit naraven videz.

Na voljo je preko 15 različnih zelenih sten, v vsako od teh modelov pa lahko dodatno umestimo dodatne umetne rastline.

V primeru, da iščete naravne zelene stene, vam lahko ponudimo prezerviran mah, iz katerega se izdeluje čudovite mahovnate zelene stene. Tovrstne zelene stene ne potrebujejo vzdrževanja in ohranijo lep svež videz dlje časa.

Trenutno so izjemno priljubljene tudi cvetne stene. Na voljo so trenutno 3 različni modeli dimenzije 50 x 50 cm. Vse modele si lahko ogledate v naši spletni trgovini.

Zeleno ali cvetno steno vam lahko izdelamo tudi po meri, na željo naročnika lahko izdelamo tudi montažo in dostavo na vašo lokacijo.