NOVOLETNA DEKORACIJA MALCE DRUGAČE

Ena izmed naših najljubših prazničnih tradicij je brskati po kleti za številnimi škatlami, ki označujejo božično dekoracijo in potem ob božičnih pesmih okrasiti tako božično drevo kot različne kotičke po hiši. Še posebej v letošnjem letu, ko je bilo toliko sprememb in negotovosti, smo še toliko bolj navdušeni in zavzeti, da naredimo praznike kar se da vesele in čarobne.

Za vas smo pripravili vrhunske trende letošnjih praznikov in upamo, da se vam utrne kakšna ideja kako preživeti letošnje praznike v toplini doma.

novoletna zabava - novoletna dekoracija(1)

Reciklirani materiali

Letošnje praznike ohranimo “zeleno”! Darila lahko zavijamo v ekološke materiale ter nakupujemo ekološko ozaveščeno. Tudi novoletna dekoracija je lahko izdelana iz recikliranih materialov, kot je steklo ali les. Ostanite v trendu in pri tem podpirajte okolje!

Ugodna dekoracija

Čeprav si vsako leto želite slediti novim trendom, to še ne pomeni, da je potrebno v celoti obnoviti vašo zalogo božičnih okraskov. Naučite se jih narediti nekaj sami in tako le izpopolnite svojo zbirko trendovkih okraskov. Novoletna dekoracija lahko vsebuje tudi del doma izdelanih okraskov in s tem dodate osebno noto.

Praznična peka

Letos bo še bolj priljubljena peka piškotov saj je zaželjeno, da ostanemo doma in počnemo nekaj skupnega z našimi najbližjimi. Kar pripravite si zalogo moke in sladkorja ter specite piškote vredne greha.

Praznovanje manjšega obsega

Kar veliko ljudi se bo letos odločilo za praznovanje v ožjem krogu, vendar to še ne pomeni, da ne more biti zabavno! Takšno praznovanje vas bo le zbližalo, kar je še posebej pomembno v teh spremenljivih časih.

Nevtralna domača dekoracija

Priljubljenost nevtralnih tonov je v zadnjih letih ogromno narasla. Če imate pohištvo bolj “domačega videza”, nič za to. Bela, črna, modra ter naravni leseni toni lahko prav tako pričarajo čudovito božično vzdušje in ni potrebe, da je novoletna dekoracija klasične božične barve.

Doma za praznike

Ljudje se že počasi zanimajo za ideje in načine kako praznovati doma. Vsekakor klasičnih božičnih filmov ter pesmi ni moč zanemariti.

Nostalgična dekoracija

Življenje skozi pandemijo nas je prisililo ceniti majhne stvari v življenju. Imate tudi vi možnost prebrskati podstrešje vaših babic in dedkov ter poiskati dekoracijo iz vašega otroštva?

Ne glede na to, kako bodo obarvani vaši prazniki, pa vam želimo predvsem obilo zdravja v teh posebnih časih. Sigurno nam bodo prihajajoči prazniki vsem ostali v spominu, zato jih naredimo kar se da čudovite!