Novoletne jelke - božična drevesa

Umetne jelke – novoletne jelke – božična drevesca

Umetne jelke by BONSAI s posebnim naravnim videzom!

novoletne jelke - umetne jelke

Novoletne jelke, smreke, borovce in zasnežene jelke imamo v ponudbi v posebnem naravnem videzu. Naše jelke so izdelane predvsem iz 100 % PE materiala (smrekove vejice delujejo celo na otip kot naravne) in po zadnji tehnologiji. Ponujamo le izjemno kakovostna božična drevesa, umetne smreke, umetne borovce in bele zasnežene jelke, saj smo mnenja, da je le najboljše dovolj dobro za vas.

Določene smrečnate vejice imajo sredico veje rjavkaste barve in iglice upognjene proti sredici, kar dokazuje, da so upoštevani tudi najmanjši detajli. Izbirate lahko med višinami od 60 do 306 cm, višje novoletne jelke lahko dobavimo po naročilu. Umetne smreke in jelke ne odvržejo iglic in se hitro ter enostavno sestavijo. Naše novoletne jelke z lahkoto uporabljate več let. Za popolno novoletno dekoracijo imamo v ponudbi umetne smrečne girlande, božično umetno cvetje, božične zvezde, novoletne okraske in adventne venčke.

Obiščite nas v Bonsai dekorativne rastline, Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer se boste lahko o POSEBNI KAKOVOSTI i izjemnem NARAVNEM VIDEZU naših izdelkov prepričali sami. Veseli bomo vašega obiska. Parkirno mesto zagotovljeno.

LETOŠNJE UMETNE JELKE BOJO NA ZALOGO V MESECU OKTOBRU, PREDNAROČILO LAHKO ODDATE ŽE SEDAJ IN SI S TEM ZAGOTIVE SVOJO JELKO!!!

UMETNI BORI     ❄ ZASNEŽENE JELKE     ✰ OŽJE JELKE     ❅ ZELENE JELKE