CVETJE NA DOM

Cvetje na dom – hitra dostava umetnega cvetja, šopkov in aranžmajev!

cvetje na dom by Bonsai

Zakaj izbrati umetno/ okrasno cvetje? Danes je umetno cvetje izdelano do najmanjših podorbnosti, kot so detajli v cvetu, v materialu, barvi in tudi občutku ob samem dotiku cvetja ( real touch ). Okrasno cvetje je odlična dekoracija prostorov, uporablja se lahko tudi  za različne aranžmaje, šopke, nagrobne ikebane. Ker je okrasno cvetje izdelano do potankosti, prostor lepo dekorira, predvsem pa je trajno. Samo cvetje, listki in podobno ne odpadajo, se ne sušijo, ohranijo svež naraven videz. Priporočljivo je umetno okrasno cvetje uporabljati le za dekoracijo notranjih prostorov, lahko pa se ga uporabi tudi kot nagrobno cvetje – nagrobni aranžmaji in šopki, vendar je v tem primeru življenjska doba krajša.

Danes imamo pogostokrat premalo časa za zalivanje in oskrbo naravnih rastlin, ali pa sama rastlina nima dobrih pogojev za uspevanje, zato je umetno okrasno cvetje še posebej primerno. Ne potrebuje nobenega vzdrževanja ali pogojev za rast, rastlina pa ohrani svež videz.

Ponujamo vam čudovite umetne vrtnice, orhideje, kale, sivko, hortenzije pa do balkonskega cvetja kot so umetne geranije,viseče petunije in podobno.

Če želite dekorirati vaše prostore, kot so pisarne, dnevni prostori, kuhinje, spalnice pa nimate časa za samo oskrbo ali pa le želite, da je vaše cvetje stalno cvetoče, lepo in naravnega izgleda, si oglejte našo pestro ponudbo okrasnega cvetja na: https://dekorativne-rastline.si/izdelki/umetno-cvetje/.

Po želji izdelamo tudi različne aranžmaje, šopke, ikebane za dekoracijo in popestritev vaših prostorov. Okrasno cvetje po želji vstavimo tudi v okrasne vaze, lonce, izdelamo polnila ter ob koncu dekoriramo s kamenčki, mahom, zemljo..

Nasvet: za še boljši naraven izgled in pestrost lahko okrasno/ umetno cvetje dopolnite tudi z naravnim cvetjem ali zelenjem.

Cvetje na dom poljubno oblikujemo tudi v šopke, nagrobne ikebane, aranžmaje in podobno. Poljubno pa potem tudi odpošljemo in dostavimo v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam vaše vprašanje