Dekoracija prostora notranja oprema

Nimate ideje, kakšna dekoracija bi bila najbolj primerna za vaš bivalni ali poslovni prostor? Nimate časa z zalivanjem rastlin ali pa enostavno vaši prostori ne omogočajo klimatskih pogojev za rast? Prepustite najpomembnejši del opremljanja prostorov profesionalcem. Že 26 let sledimo svetovnim trendom in za naše proizvode uporabljamo le kakovostne materiale, kar daje našim umetnim rastlinam poseben privdih narave.

Dekoracija prostora zna biti včasih kar naporno delo, saj nam  to ne omogoča čas ali pa enostavno primanjkuje idej. Včasih pa potrebujemo le kakšno drugo mnenje ali nasvet, kako popestriti prostor ter s katero umetno rastlino. Obiščite našo prodajalno, kjer vam bomo z veseljem svetovali o notranji opremi vašega prostora.

Večji kot je prostor, višje rastline v zadostni količini lahko popestrijo prostor. Majhne rastline se v velikem prostoru kar hitro “izgubijo”. Zato si vzemite čas in namenite svojemu prostoru veliko pozornosti. Izberite pravilne rastline in okrasne lonce. Umetna drevesa in grmičevje, kot so bambus, Dracena ali Fikus, se po naših izkušnjah najpogostejo uporabljajo pri dekoraciji prostorov. Prostor dobro popestrijo ter zares pustijo svoj pečat. Za tiste, ki želijo nekaj drugačnega, tropskega, pa imamo v ponudbi tudi raznovrstne umetne palme ali dekoracije z umetnim cvetjem. Po želji pa za vas tudi po naročilu izdelamo okrasna drevesa.

Dekoracija manjšega prostora je lahko bolj zapletena, saj smo pogojeni z manjšimi vogali, paziti moramo na prehodnost prostora in rastlina mora biti tudi prostoru primerna. Za manjše prostore priporočamo srednje velika umetna drevesa (od 120 do 180cm). Priporočamo tudi manjše umetne rastline in pa rastline, ki niso preširoke – na primer umetne trave. Umetne rastline imamo za takšne namene v različnih višinah, oblikah, barvnih odtenkih oz. vam izdelamo kar ponaročilu.

Umetne rože odlična notranja oprema za prostor

Za neizokriščen vogal – kot, ki v vašem domu izstopa, imamo za vas zelo priljubljeno umetno dekorativno travo. Dekorativna trava se posebej dobro prilega v vogalih, kjer rastlina ne sme biti preširoka. Na voljo imamo višine od 90cm pa tudi do 200cm.

Dekoracija prostora pa ne obsega le notranji prostor temveč tudi zunanje prostore pred vhodom, na balkonu, terasi, zimskem vrtu, ob bazenu ipd.. Da bi zastrli neželjene poglede na balkon, je umetni bambus kot nalašč za vas. Umetne bambuse imamo v različnih višinah, od 90cm do 300cm. Za tiste, ki imate radi balkonske police polne cvetočih rož, imamo v ponudbi umetne geranije, pelargonije, gorenjski nagelj oz. kot pravimo “po domače” tudi bršlinke.

Da bodo vaš vhod v poslovni ali bivalni prostor vsi občudovali, imamo v ponudbi umetne rastline, ki so namenjene prav za zaščiteno zunanje okolje. Na voljo imamo umetni pušpan ali umetni lovor. Na voljo v obliki krogle, stožca ali dekorativnega dreveščka. Na voljo pa so tudi okrasne visoke trave z odlično UV zaščito.