Umetne jelke – novoletne jelke – božična drevesa

Umetna novoletna jelka Nature

Umetne jelke by BONSAI s posebnim naravnim videzom!

Novoletne jelke, smreke, borovce in moderne zasnežene jelke imamo v ponudbi v posebnem naravnem videzu. Naše jelke so izdelane predvsem iz posebno kakovostnega materiala. Smrekove vejice delujejo celo na otip kot naravne in so izdelane po zadnji tehnologiji. Ponujamo le izjemno kakovostna božična drevesa, umetne smreke in bele zasnežene jelke, saj smo mnenja, da je le najboljše dovolj dobro za vas.

Določene smrečnate vejice imajo sredico veje rjavkaste barve in iglice upognjene proti sredici, kar dokazuje, da so upoštevani tudi najmanjši detajli. Izbirate lahko med višinami od 60 do 366 cm. Velike novoletne jelke lahko dobavimo po naročilu. Umetne smreke ne odvržejo iglic in se hitro ter enostavno sestavijo. Naše novoletne jelke z lahkoto uporabljate več let. Za popolno novoletno dekoracijo imamo v ponudbi umetne smrečne girlande, božično umetno cvetje, božične zvezde, novoletne okraske in adventne venčke.

Obiščite nas v Bonsai dekorativne rastline, Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer se boste lahko o POSEBNI KAKOVOSTI in izjemnem NARAVNEM VIDEZU naših izdelkov prepričali sami. Veseli bomo vašega obiska. Parkirno mesto zagotovljeno.


Izberi kategorijo umetnih jelk👇

ZASNEŽENE JELKE     ✰ OŽJE SLIM JELKE     ❅ ZELENE JELKE