Umetne rastline so izdelane že toliko natančno in v detajle, da izražajo skoraj povsem naraven videz. Materiali so prav tako napredovali že do te mere, da delujejo nekatere rastline celo na otip kot naravne. Rastline vsebujejo prav tako manjše detajle, ki naredijo zelo realističen videz.

Umetne rastline so primerne za fizične in privat osebe, kateri nimajo pogojev za vzdrževanje naravnih rastlin. Predvsem so to stranke, katerih ni veliko doma in nimajo časa za zalivanje rastlin in tudi pravne osebe, ki nimajo časa oz. pogojev za vzdrževanje naravnih rastlin. Sem spadajo bazeni, hoteli, kazinoji ipd.. Umetne rastline so primerne še posebej za zdravstvene ustanove, farmacevtska podjetja, restavracije in druga podjetja, ki morajo obvarovati sterilnost prostorov.

Umetne rastline, še posebej umetne palme, so zelo priljubljene tudi na različnih dogodkih, snemanjih, praznovanjih, saj so umetne rastline bolj trpežne za transport kot naravne. Umetne rastline, kot so umetna drevesa, umetne palme, umetni bambusi, umetni bonsai ipd. ponujamo v različnih velikostih, ponujamo različne vrste umetnih rastlin, če pa vam vseeno ne zadostuje naša pestra ponudba, vam lahko po meri izdelamo umetno drevo, palmo, umetni bonsai ali dekoriramo prostor z umetnim cvetjem.

Poglejmo si nekaj pomembnih prednosti, ki jih uporaba umetnih rastlin omogoča.

Umetne rastline so odličen substitut naravnim, saj so popolnoma nezahtevne ter cenovno konkurenčne naravnim. Za oskrbo umetnih rastlin ne potrebujete veliko časa, kot tudi ne denarja. Prav tako se v njih ne zaredijo škodljivci, ne prenašajo se alergije in so primerne tudi za prostore, ki morajo ostati sterilni. Niso odvisne od klimatskih pogojev, kar pomeni, da ne ovenijo, listje ne odpada, kot je to pogosta težava  naravnih rastlin. Poleg tega ne rabite čakati na sezono cvetenja določenih rastlin, pri nas je umetno cvetje, kot je umetna sivka – Lavanda in druge umetne rože na voljo čez celo leto. To je še bolj priročno za vas, če želite okrasite kakšen kotiček v hiši, za katerega bi bila primerna le točno določena rastlina, ki jo imate v mislih.

Umetne rastline lahko enostavno prestavite, brez da bi jim s tem uničili pogoje za rast. Umetne rastline ne ovenejo, zato bo vaša skrb ob sezonski dekoraciji popolnoma odveč. Za primer vzemimo novoletno dekoracijo, kjer bo božični venček, božična jelka, smrečnate girlande in ostalo enako primerno tudi za naslednje leto, enostavno shranimo in ob naslednji priložnosti ne rabimo iskati nove dekoracije. Na željo lahko le dodamo kakšen nov dodatek. Umetne rastline si lahko ogledate v naši prodajalni na naslovu Blatnica 16 1236 Trzin, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem tudi svetovali ali pa oddate naročilo kar preko spleta.

 

Umetne rastline si lahko ogledate v spletni trgovini