BALKONSKO CVETJE

Balkonsko cvetje je odlična vizualna popestritev balkona, okenskih polic ali terase.

balkonsko cvetje - umetno cvetje

Z naravnim balkonskim cvetjem je veliko dela, pogosto se suši, hitro ovene, potrebuje redno zalivanje in oskrbo. Če enostavno nimate primerne lege in drugih pogojev za rast, je umetno balkonsko cvetje kot nalašč za vaše okenske police. Veliko dela in truda je potrebno vložiti zato, da ima samo cvetje lep izgled. To pri umetnih rastlinah ni potrebno. Umetno balkonsko cvetje ima izjemen naraven videz, saj vsebuje veliko detajlov, tako v materialu kot sami barvi in strukturi rastline. Cvetje odlično popestri okensko polico, kot tudi celoten zunanji izgled.

Ne potrebuje nobenega vzdrževanja in pogojev za rast. Samo listje z rastline ne odpada, se ne suši in ohrani svež videz. Z umetnim cvetjem nimate prav nič dela in skrbi. Balkonsko cvetje ima v spodnjem delu podaljšek, ki se ga enostavno vstavi oziroma zapiči v okrasni lonec s peno ali stiroporjem, potem pa prekrije z zemljo, belimi kamni, lubjem in podobnim.. Po želji se lahko sama stebla cvetja tudi poljubno skrajša in oblikuje. Umetno balkonsko cvetje priporočamo za zunanje senčne lege ali notranje prostore, saj se lahko v primeru uporabe na soncu življenjska doba skrajša.

balkonske rože - balkonsko cvetje

V ponudbi balkonskega cvetja imamo različne vrste cvetja, kot so umetne geranije ali petunije v beli barvi.

K balkonskemu cvetju se odlično poda tudi okrasna trava različnih velikosti, pušpan vejice, praprot, bršljani različnih velikosti in barv, viseča plazalka in podobno… Umetno cvetje lahko vsebuje odlično UV zaščito, ki podaljša življenjsko dobo.

V ponudbi imamo tudi različne velikosti in barve okrasnih loncev za balkonsko cvetje. Balkonski okrasni lonci so izdelani pretežno iz umetnih mas, možno pa jih je tudi obtežiti.

Vso ponudbo balkonskega cvetje si lahko ogledate TUKAJ .