ZUNANJI OKRASNI LONCI

Zunanji okrasni lonci morajo biti obstojni na vse vremenske vplive. Zunanji lonci in korita za rože so lažji zaradi premikanja rastlin, po potrebi jih lahko vseeno obtežimo na licu mesta. Zunanji cvetlični lonci so izdelani iz visoko kakovostnih materialov in vsebujejo UV zaščito, da barva okrasnega lonca ne bledi. So enostavni za čiščenje in odporni na različne vremenske razmere, temperaturne razlike ter udarce. Okrasne lonce imamo na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Preverite tudi nove trendovske oblike.

Naši okrasni lonci združujejo odličen videz, enostavno vzdrževanje in priročno uporabo.

Prav tako imajo zunanji lonci barvne odtenke, ki se odlično uskladijo z zunanjostjo vaše hiše in okolico.

Na voljo so zunanji okrasni lonci iz posebno kakovostnih materialov, kot so: fiberglass, glina, clayfibre, fiberstone, umetna masa in les.

cvetlični okrasni lonci zunanji

cvetlični lonci zunanji

VISOKA KAKOVOST

Zunanji okrasni lonci in cvetlična korita dodajo prostoru toplino in prijeten ambient. Primerni so za različno cvetje, drevesa, grmičevje ali okrasne rastline. Odlična kakovost in moderen videz privabijo poglede mimoidočih. Vsebujejo odlično UV zaščito in so primerni za sončne lege in višje temperaturne razlike, nekateri celo od – 30 do + 50 stopinj Celzija. Zunanji okrasni lonci iz umetne mase, Fiberglass-a ali Clayfibre-a so bistveno lažji za prenašanje kot glineni okrasni lonci za rože.

PESTRA IZBIRA

Zunanji cvetlični lonci so na voljo v preko 250 različnih modelih, to nam omogoča, da vam ponudimo optimalno rešitev za vaš prostor. V prostor moramo vstaviti pravilen okrasni lonec, le tako bomo dodali dekoraciji piko na i.

V kolikor nimate izoblikovane ideje, vam med drugim nudimo tudi strokovno svetovanje. Vsekakor nam največ pomeni vaše zadovoljstvo! Prepričajte se sami o odlični ponudbi in izberite okrasni lonec po vaši izbiri v Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin (le 8 km izven Ljubljane). Kontaktirajte nas in izkoristite odlično kakovost ter konkurenčne cene.

Priljubljeni zunanji okrasni lonci

Cvetlični lonec za rože Bonsai

Okrasni lonec za rože Odisej višine 90cm

Izjemna natančna izdelava in moderen izgled.

Na voljo v omejeni količini!

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 45 cm.

Okrasni lonec Venezia 100 bele barve

Izjemna natančna izdelava in moderen izgled.

Izdelano v EU!

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

cvetlični lonec Slim 90 Cvetlični lonec Slim 110 - zunanje korito - cvetlični lonec - cvetlično korito

Zunanji cvetlični lonec Slim (Schio Cono), višine 70, 90, 110 ali 145 cm

Izjemno trpežna izdelava. Odličen za zunanjo uporabo.

Cvetlični lonec je dobavljiv v beli, antracit ali kapučino barvi.

PREDLOG: Vanj se lepo prilega umetni pušpan ali pa okrasna trava z UV zaščito.

Cvetlična korita Balcony BIG 80

Na voljo je v beton sivi, kapučino ali antracit barvi. Izdelan je iz kakovostnega materiala, ki vsebuje UV zaščito, odličen barvni pigment in ima kompaktne stranice.

PREDLOG: V zunanji okrasni lonec za rože se lepo prilegajo umetni pušpani, ki ne zasedajo veliko prostora v širino.

Cvetlično korito Clayfibre Antracit

Cvetlično korito 60 x 22 x 72 cm

Cvetlično korito iz zunanje plasti naravnega mletega kamna, notranja plast Fiberglass ki omogoča kompaktno strukturo. Na dnu je odprtina za odtekanje vode.

PREDLOG: Odlično se okrasnemu loncu prilega na primer okrasna trava 90 z UV zaščito, bambus, umetni pušpani ali nižje umetne palme.

Okrasni lonec za rože Ares antracit barva

Zunanji okrasni lonci Rim fi 40 do 70 cm (Ares)

Elegantna oblika poudari glamuroznost prostora. Izdelan je iz kakovostnega PE materiala, v katerem je tudi UV zaščita, ki ščiti cvetlični lonec pred vremenskimi vplivi. Ima možnost dodajanja koleščkov, kar omogoča lažje prestavljanje.

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

okrasni-lonci-Slim-Cono

KAKO IZBRATI ZUNANJI OKRASNI LONEC

Zunanji okrasni lonci so izdelani iz kakovostnih materialov, ki so odporni na zunanje pogoje in vplive. Cvetlični lonci, ki jih imamo v ponudbi vsebujejo tudi odlično UV zaščito, ki ščiti barvo okrasnega lonca pred UV žarki. Zunaji okrasni lonci so lažji, prav zaradi prestavljanja rastlin, po potrebi pa se jih lahko tudi obteži na licu mesta.  Izdelani so tako, da so enostavni za čiščenje, ter odporni na razne udarce in temperaturne razlike. Okrasne lonce imamo na voljo v različnih barvah, velikostih, oblikah kot tudi materialih. Vsi okrasni lonci imajo izdelane odtočne kanale, za vodo.

Naši okrasni lonci združujejo odličen videz, enostavno vzdrževanje in priročno uporabo.

Prav tako imajo zunanji lonci barvne odtenke, ki se odlično uskladijo z zunanjostjo vaše hiše in okolico.

RAZLIČNI OKRASNI LONCI ZA RAZLIČNE NAMENE

Na voljo so zunanji okrasni lonci iz posebno kakovostnih materialov, kot so: fiberglass, glina, pocinkani, fiberstone, umetna masa – polimeri in les.

Polimerni cvetlični lonec je primeren tako za zunanje kot notranje prostore. Vsebuje odlično UV zaščito. Odporen pa je tudi na višje temperaturne razlike. So lažji, vseeno pa se jih lahko po želji na licu mesta obteži. Na voljo so tudi z dvojnim dnom (zgoraj je odprtina za zasaditev rastline in ni potrebno polniti celotnega lonca). Predpripravljeni so tudi odtočni kanali za odvečno vodo (v primeru zunanje uporabe). Imajo tudi boljšo odpornost na udarce kor na primer glineni okrasni lonci.

Fiberstone – Clayfibre cvetlični lonec je primeren tako za zunanje kot notranje prostore. Odporni so tudi na temperaturne razlike. Fiberstone lonci imajo zunanjo plast obdano z naravnim kamnom, stranice so zato zelo trdne in toge. So dovolj težki in stabilni. Med kupci so priljubljeni predvsem zato, ker je material v “naravnem” videz.

zunanji okrasni lonci Bonsai

KATERI ZUNANJI LONCI ZA ROŽE SO PRIMERNI ZAME?

okrasni lonci - okrasni lonec Venezia - okrasni lonec - cvetlično korito - visoko korito - zunanje korito

Okrasni lonec izberemo na podlagi rastline, katero mislimo zasaditi. Če se zasadi rastlino kot je bambus, je potrebno izbrati korito z velikim volumnom približno 60l optimalno pa 100l, saj se bambus in njegove korenine hitro razrastejo. Če se izbere premajhen volumen lonca pa lahko ta tudi poči. V primeru zasaditve lončnic se zunanji lonci za rože izbirajo na podlagi velikosti samih rastlin. Medtem, ko v primeru umetnih rastlin, ni teh težav.

Obliko okrasnega lonca ali korita se določi na podlagi okolice v katero bo lonec postavljen in pa glede na to, katero rastlino mislite umestiti v okrasni lonec/ korito.

PRAVILNA ZASADITEV RASTLIN

Pred samo vsaditvijo naravne rastline je priporočljivo narediti drenažo, pri umetnih rastlinah to ni potrebno. V kolikor bo zasaditev na prostem, je potrebno predhodno prevrtati odprtine v dno, da lahko odvečna voda odteka (zunanji cvetlični lonci imajo odtočne kanale pripravljene). Če bodo okrasna korita ali cvetlični lonci postavljeni zunaj, se lahko dodatno obloži notranje stranice s stiroporjem debeline vsaj 3 cm, kar vam bo dodatno izoliralo notranjost pred vročino oz. čez zimo proti zmrzali. V spodnji del cvetličnega lonca se nasuje manjše kamenčke, nato pa se nasuje zemljo, če je potrebno dodamo tudi predhodno filc. Naravne rastline je priporočeno, pred prvo zasaditvijo, dobro namočiti v vodi, da se korenine dobro prepojijo in napolnijo svoje vodne rezerve.

 

Iščete primeren okrasni cvetlični lonec za NOTRANJI PROSTOR? Potem si oglejte naš prispevek “Notranji cvetlični lonci

Vprašajte nas

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
cvetlični lonci - okrasni lonec Gigantus 80 siva barva