Zunanji okrasni lonci

Zunanji okrasni lonci morajo biti obstojni na vse vremenske vplive. Zunanji lonci in korita za rože so lažji zaradi premikanja rastlin, po potrebi jih lahko vseeno obtežimo na licu mesta. Zunanji cvetlični lonci so izdelani iz visoko kakovostnih materialov in vsebujejo UV zaščito, da barva okrasnega lonca ne bledi. So enostavni za čiščenje in odporni na različne vremenske razmere, temperaturne razlike ter udarce. Okrasne lonce imamo na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Preverite tudi nove trendovske oblike.

Naši okrasni lonci združujejo odličen videz, enostavno vzdrževanje in priročno uporabo.

Prav tako imajo zunanji lonci barvne odtenke, ki se odlično uskladijo z zunanjostjo vaše hiše in okolico.

Na voljo so zunanji okrasni lonci iz posebno kakovostnih materialov, kot so: fiberglass, glina, clayfibre, fiberstone, umetna masa in les.

Cvetlično korito z odprtino 70 antracit - okrasno korito - korito z odptino - sivo korito
zunanji okrasni lonci Cvetlični lonec Kocka 40 cm antracit

Zunanji okrasni lonci

VISOKA KAKOVOST

Zunanji okrasni lonci in cvetlična korita dodajo prostoru toplino in prijeten ambient. Primerni so za različno cvetje, drevesa, grmičevje ali okrasne rastline. Odlična kakovost in moderen videz privabijo poglede mimoidočih. Vsebujejo odlično UV zaščito in so primerni za sončne lege in višje temperaturne razlike, nekateri celo od – 30 do + 60 stopinj Celzija. Zunanji okrasni lonci iz umetne mase, Fiberglass-a ali Clayfibre-a so bistveno lažji za prenašanje kot glineni okrasni lonci za rože.

PESTRA IZBIRA

Zunanji cvetlični lonci so na voljo v velikem številu različnih modelov, to nam omogoča, da vam ponudimo optimalno rešitev za vaš prostor. V prostor moramo vstaviti pravilen okrasni lonec, le tako bomo dodali dekoraciji piko na i.

V kolikor nimate izoblikovane ideje, vam med drugim nudimo tudi strokovno svetovanje. Vsekakor nam največ pomeni vaše zadovoljstvo! Prepričajte se sami o odlični ponudbi in izberite okrasni lonec po vaši izbiri v Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin (le 8 km izven Ljubljane). Dajte nam možnost in izkoristite odlično kakovost ter konkurenčne cene.

Priljubljeni zunanji okrasni lonci

Vaza za rože 80 cm Slim Taupe - Bonsaid

Okrasni lonec Slim taupe višine 70 cm in širine 30 cm

Izjemna natančna izdelava in moderen izgled.

Na voljo je v barvah: sijaj rjava, antracit ter smoke siva

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

Okrasni lonec Venezia 100 bele barve

Izjemna natančna izdelava in moderen izgled.

Izdelano v EU!

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

Zunanji okrasni lonci Star 80 cm

Okrasni svetleči lonec Star, višine 80 cm in širine 38 cm

Z nežno osvetlitvijo privabi poglede mimoidoč.

Cvetlični lonec je dobavljiv v nevtralni barvi, ki je na videz mlečno prozorne barve.

PREDLOG: Vanj se lepo prilega umetni pušpan, umetni bambus – s katerim lahko zastrete neželjene poglede ali pa pregradite prostor, za bolj barvno dekoracijo se uporablja tudi umetna sivka – Lavanda.

okrasni lonci zunanji Catania sive barve 80 cm

Okrasni zunanji lonec Catania višine 80 cm in širine 38 cm

Na voljo je v sivi barvi. Izdelan je iz kakovostnega PP materiala, ki ima odlične lastnosti.

PREDLOG: V zunanji okrasni lonec Catania se lepo prilegajo umetne okrasne trave, ki ne zasedajo veliko prostora v širino.

zunanji okrasni lonci Taormina siva barva 80 cm

Zunanji okrasni lonec Taormina višine 80 cm in širine 38 cm

Dobavljiv je v mat sivi barvi in omogoča dekoracijo tako za svetlejše kot tudi temnejše prostore. Uporabimo ga lahko od mediteranskih do modernih dekoracij.

PREDLOG: Odlično se okrasnemu loncu prilega okrasna trava, bambus, pušpan krogla ali nižje umetne palme.

zunanji okrasni lonci Modena - siv 90 cm

Zunanji okrasni lonec Modena višine 90 cm in širine 37 cm

Elegantna oblika poudari glamuroznost prostora. Izdelan je iz kakovostnega Fiberstone materiala, ki vsebuje fiberglass, kameno mrežo in drobljeni kamen. Okrasni cvetlični lonec izgleda, kot da bi bil izdelan iz naravnega kamna.

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

Napišite nam, kakšen okrasni lonec iščete

KAKO IZBRATI ZUNANJI OKRASNI LONEC

Dracena 110 cm z UV zaščito AKCIJA

Zunanji okrasni lonci so izdelani iz kakovostnih materialov, ki so odporni na zunanje pogoje in vplive. Cvetlični lonci, ki jih imamo v ponudbi vsebujejo tudi odlično UV zaščito, ki ščiti barvo okrasnega lonca pred UV žarki. Zunaji okrasni lonci so lažji, prav zaradi prestavljanja rastlin, po potrebi pa se jih lahko tudi obteži na licu mesta.  Izdelani so tako, da so enostavni za čiščenje, ter odporni na razne udarce in temperaturne razlike. Okrasne lonce imamo na voljo v različnih barvah, velikostih, oblikah kot tudi materialih. Vsi okrasni lonci imajo izdelane odtočne kanale, za vodo.

Naši okrasni lonci združujejo odličen videz, enostavno vzdrževanje in priročno uporabo.

Prav tako imajo zunanji lonci barvne odtenke, ki se odlično uskladijo z zunanjostjo vaše hiše in okolico.

Različni okrasni lonci za različne namene

Cvetlično korito Clayfibre Antracit

Na voljo so zunanji okrasni lonci iz posebno kakovostnih materialov, kot so: fiberglass, glina, clayfibre, fiberstone, umetna masa – polimeri in les.

Plastičen lonec je primeren tako za zunanje kot notranje prostore, ker vsebuje odlično UV zaščito. Odporen pa je tudi na večje temperaturne razlike. Naši polimerni – plastični lonci so bolj odporni na udarce. So zelo lahki, vseeno pa se jih lahko po želji na licu mesta obteži. Na voljo so tudi z dvojnim dnom (zgoraj je odprtina za zasaditev rastline in ni potrebno polniti celotnega lonca). Predpripravljeni so tudi odtočni kanali za odvečno vodo (v primeru zunanje uporabe). Imajo tudi boljšo odpornost na udarce kor na primer glineni okrasni lonci.

Fiberstone – Clayfibre cvetlični lonec je primeren tako za zunanje kot notranje prostore. Odporni so tudi na temperaturne razlike. Fiberstone lonci imajo zunanjo plast obdano z naravnim mletim kamnom, stranice so zato zelo trdne. So zadosti težki in stabilni, po želji pa se jih lahko tudi obteži. Zakaj so tovrstni okrasni lonci tako priljubljeni pri kupcih, enostavno zato, ker je videz zelo Nature in “clean”.

Če si želite popestriti večerni ambient, so vam na voljo tudi svetleči okrasni lonci, ki v notranjosti vsebujejo žarnico, ki tako še bolj poudari moderen videz okrasnega lonca. Svetleči lonci za rože so primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

Kateri okrasni lonec – cvetlično korito je primerno zame?

okrasni lonci - okrasni lonec Venezia - okrasni lonec - cvetlično korito - visoko korito - zunanje korito

Okrasni lonec izberemo na podlagi rastline, katero mislimo zasaditi. Če se zasadi rastlino kot je bambus, je potrebno izbrati korito z velikim volumnom približno 60l optimalno pa 100l, saj se bambus in njegove korenine hitro razrastejo. Če se izbere premajhen volumen lonca pa lahko ta tudi poči. V primeru zasaditve lončnic se lonec izbira na podlagi velikosti samih rastlin. Medtem, ko v primeru umetnih rastlin, ni teh težav.

Obliko okrasnega lonca ali korita se določi na podlagi okolice v katero bo lonec postavljen in pa glede na to, katero rastlino mislite umestiti v okrasni lonec/ korito.

Če bodo okrasna korita ali lonci postavljeni zunaj, se lahko dodatno notranje stranice obda s stiroporjem in filcem, nato pa doda manjše kamenje in zemljo. Tako se sama rastlina nebo pregrevala ali v hladnejših dnevih zamrznila. Če ima okrasni lonec dvojno dno, to ni potrebno.

Pred samo vsaditvijo naravne rastline je priporočljivo narediti drenažo, pri umetnih rastlinah to ni potrebno. V spodnji del lončka se nasuje manjše kamenčke, nato pa se nasuje zemljo, če je potrebno dodamo tudi predhodno filc. Zelo pomembno je, da se notranje stranice obda s stiroporjem debeline vsaj 2 cm, kar vam bo dodatno izoliralo notranjost pred vročino oz. čez zimo proti zmrzali.

 

zunanji okrasni lonci