Umetne jelke – novoletne jelke – božična drevesca

Umetne jelke by BONSAI s posebnim naravnim videzom!

novoletne jelke - umetne jelke

Umetne jelke – novoletne jelke, smreke, borovce in zasnežene jelke imamo v ponudbi v posebnem naravnem videzu. Novoletne jelke so izdelane predvsem iz 100 % PE materiala (smrekove vejice delujejo celo na otip kot naravne) in po zadnji tehnologiji. Ponujamo le izjemno kakovostna božična drevesa, umetne smreke, umetne borovce in bele zasnežene jelke, saj smo mnenja, da je le najboljše dovolj dobro za vas.

Določene smrečnate vejice imajo sredico veje rjavkaste barve in iglice upognjene proti sredici, kar dokazuje, da so upoštevani tudi najmanjši detajli. Izbirate lahko med višinami 90 – 366 cm, višje novoletne jelke lahko dobavimo po naročilu. Umetne smreke in jelke ne odvržejo iglic in se hitro ter enostavno sestavijo. Naše novoletne jelke lahko uporabljate celo več let. Za popolno novoletno dekoracijo imamo v ponudbi umetne smrečne girlande, božično umetno cvetje, božične zvezde, novoletne okraske in adventne venčke.

Obiščite nas v Bonsai dekorativne rastline, Blatnica 16, 1236 Trzin, kjer se boste lahko o POSEBNI KAKOVOSTI i izjemnem NARAVNEM VIDEZU naših izdelkov prepričali sami. Veseli bomo vašega obiska. Parkirno mesto zagotovljeno.

BREZPLAČNA POŠTNINA  po Sloveniji za vse UMETNE JELKE

 

UMETNI BORI     ❄ ZASNEŽENE JELKE     ✰ OŽJE JELKE     ❅ ZELENE UMETNE JELKE