Božično drevo s posebnim naravnim videzom in brez odpadanja iglic lahko naročite sedaj hitro in enostavno v spletni trgovini Bonsai dekorativne rastline ali obiščite našo prodajalno v IC Trzin in se sami prepričate o izjemni kakovosti in realističnem izgledu.

NEPRIMERLJIVA KAKOVOST

Naša umetna božična drevesa so izdelana iz posebno kakovostnih materialov, ki so pretežno celo težje vnetljiva in brez zdravju škodljivih snovih, kar je v zadnjem času kar redkost. Vejice vsebujejo tudi drobne detajle, kot so rjavkasta sredica, večbarvne (realistične) zelene iglice, ki so na konicah zaobljene in delujejo celo na otip kot naravne.

HITRA IN ENOSTAVNA POSTAVITEV

Naša umetna božična drevesa imajo inovativen preklopni mehanizem, ki omogoča, da se glavne veje le razprejo in nekoliko oblikujejo, to je vse. Tako lahko več časa preživimo ob uživanju prazničnega časa, ki smo ga že nestrpno pričakovali.

DOPOLNITE BOŽIČNO DREVO Z MODERNO NOVOLETNO DEKORACIJO

Da bo vaša novoletna jelka resnično pravljičnega videza smo za vas pripravili ekskluzivno ponudbo novoletne dekoracije, od okraskov za jelko do novoletnih lučk in to po zadnjih trendih in inovativni tehnologiji.

Vrhunske umetne jelke in novoletna dekoracija je že na zalogi. Izkoristite trenutne spletne cene, mi pa bomo poskrbeli za hitro dostavo 🙂