Umetne novoletne jelke

Umetne novoletne jelke – letošnji modeli: NOVI modeli in izboljšana kakovost. Vse novoletne jelke imajo čudovit naraven videz, saj so izdelane zelo natančno in vsebujejo tudi najmanjše detajle. Naše umetne novoletne jelke imajo pristno zeleno barvo, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki tako odlično pripomorejo k končnemu naravnemu izgledu. Material je težko vnetljiv in zdravju neškodljiv. Na razpolago so različni modeli jelk razdeljeni v naslednje skupine; ZELENE UMETNE JELKE, ZASNEŽENE JELKE, Slim – OZKE JELKE ter UMETNI BOROVCI. Na voljo so višine od 60 cm do 306 cm in tudi višje jelke so dobavljive po naročilu. Pretežno vsi modeli imajo hiter preklopni mehanizem, ki omogoča hitro in enostavno sestavo in postavitev jelke. Vse jelke so zelo košate in vrhunskega naravnega videza. V primeru, da si želite novoletne jelke ogledati in se prepričati o kakovost, nas o tem predhodno obvestite ter se dogovorimo za termin, saj vseh modelov jelk nimamo rastavljenih. Vljudno vabljeni v našo prodajalno, Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin. Parkirno mesto zagotovljeno.

novoletne jelke umetne jelke

Naše 3 posebej priljubljene novoletne jelke

Novoletna jelka – NATURE EDT.

Umetna novoletna jelka Nature

Umetna jelka Nature ima izjemen naraven videz in izjemno košato krošnjo, saj je izdelana po zadnji tehnologiji. Njene zunanje iglice so na otip kot naravne, konice vejic so svetlejše zelene barve. Prav tako pa ima umetna jelka eleganten in prav poseben videz, veje so postavljene poševno navzgor. Novoletna jelka je novejši model in je še posebej priljubljena med našimi kupci. Veje se pri postavitvi le preklopijo navzdol in oblikujejo – razprejo. Stabilna konstrukcija, tako celotne umetne jelke kot tudi posameznih vejic. Priloženo dekorativno leseno dekorativno stojalo in slovenska navodila. Novoletna jelka Nature je zapakirana v kartonasti embalaži, ki je kasneje primerna za shranjevanje umetne jelke. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 152 pa vse do 243 cm. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine vam bomo jelko hitro poslali na željeni naslov, lahko pa jo prevzamete tudi na v naši prodajalni.

Ožje novoletne jelke – Slim Praga

Umetna jelka Praga slim

Zelo priljubljena med našimi kupci je novoletna jelka Slim Praga (ožja jelka), ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter v notranjem delu iz pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Sredica vejice je obarvana rjavo, kot pri naravni jelki. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima ožjo obliko in je tako primernejša za prostore, kjer je klasična širina jelke preširoka. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 183 pa vse do 306 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine vam jelko lahko hitro dostavimo.

Zasnežena novoletna jelka – Finland

zasnežene novoletne jelke

Ena izmed najbolje priljubljenih modelov preteklega leta je zasnežena novoletna jelka Finland, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter v notranjem delu iz pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. V spodnjem delu se premer jelke razširi, zato ima izjemen naraven in “bogat” videz. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 150 pa vse do 245 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine vam jelko lahko hitro dostavimo ali pa jo prevzamete v naši prodajalni.

Naročite kar iz vašega naslanjača, mi pa vam naročilo hitro dostavimo!