Zunanji okrasni lonci by Bonsai

zunanji okrasni lonci Cvetlični lonec Kocka 40 cm antracit

Zunanji okrasni lonci

Zunanji okrasni lonci in cvetlična korita dodajo  prostoru toplino in prijeten ambient. Primerni so za različno cvetje, drevesa ali okrasne rastline. Odlična kakovost in moderen videz privabijo poglede mimoidočih. Vsebujejo odlično UV zaščito in so primerni tudi za sončne lege in višje temperaturne razlike, nekateri celo od – 30 do + 60 stopinj Celzija. V primerjavi z glinenimi lonci za rože, se plastični okrasni lonci ne obkrušijo in so bolj fleksibilni. Zelo priljubljeni so okrasni cvetlični lonci, izdelani iz umetne mase, ki so ugodnejša izbira ter so zelo lahki in zato lažji za prenašanje. Po potrebi jih lahko obtežimo kar na licu mesta. V ponudbi so tudi Fiberstone okrasni lonci, kateri so na voljo v naravnem videzu, kot je na primer betonski videz in tudi v visokem sijaju. Le-ti spadajo v višji cenovni razred, so pa zato toliko bolj odporni na praske, vsebujejo boljšo UV zaščito in so primerni tudi za najzahtevnejše. Na voljo so vam tudi okrasni lonci, izdelani iz Fiberglass-a, ki so lakirani v različnih barvnih odtenkih in imajo odlične lastnosti.

Cvetlični zunanji okrasni lonci so na voljo v različnih oblikah, velikostih in barvnih kombinacijah. To nam omogoča, da vam ponudimo optimalno rešitev za vaš prostor. V prostor moramo vstaviti pravilen okrasni lonec in tako bomo dodali dekoraciji piko na i. V kolikor nimate izoblikovane ideje, vam med drugim nudimo tudi strokovno svetovanje. Vsekakor nam največ pomeni vaše zadovoljstvo! Letošnje novosti prinašajo med drugim tudi izpopolnitev v sami izdelavi okrasnih loncev, zato so lahko okrasni lonci iz nove kolekcije do 17 % ugodnejši. Prepričajte se sami o odlični ponudbi in izberite okrasni lonec po vaši izbiri v Bonsai dekorativne rastline na naslovu Blatnica 16, 1236 Trzin (le 8 km izven Ljubljane). Dajte nam možnost in izkoristite odlično kakovost ter konkurenčne cene.

Priljubljeni zunanji okrasni lonci

Vaza za rože 80 cm Slim Taupe - Bonsaid

Okrasni lonec Slim taupe višine 70 cm in širine 30 cm

Izjemna natančna izdelava in moderen izgled.

Na voljo je v barvah: sijaj rjava, antracit ter smoke siva

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

Zunanji okrasni lonci Star 80 cm

Okrasni svetleči lonec Star, višine 80 cm in širine 38 cm

Z nežno osvetlitvijo privabi poglede mimoidoč.

Cvetlični lonec je dobavljiv v nevtralni barvi, ki je na videz mlečno prozorne barve.

PREDLOG: Vanj se lepo prilega umetni pušpan, umetni bambus – s katerim lahko zastrete neželjene poglede ali pa pregradite prostor, za bolj barvno dekoracijo se uporablja tudi umetna sivka – Lavanda.

okrasni lonci zunanji Catania sive barve 80 cm

Okrasni zunanji lonec Catania višine 80 cm in širine 38 cm

Na voljo je v sivi barvi. Izdelan je iz kakovostnega PP materiala, ki ima odlične lastnosti.

PREDLOG: V zunanji okrasni lonec Catania se lepo prilegajo umetne okrasne trave, ki ne zasedajo veliko prostora v širino.

zunanji okrasni lonci Taormina siva barva 80 cm

Zunanji okrasni lonec Taormina višine 80 cm in širine 38 cm

Dobavljiv je v mat sivi barvi in omogoča dekoracijo tako za svetlejše kot tudi temnejše prostore. Uporabimo ga lahko od mediteranskih do modernih dekoracij.

PREDLOG: Odlično se okrasnemu loncu prilega okrasna trava, bambus, pušpan krogla ali nižje umetne palme.

zunanji okrasni lonci Modena - siv 90 cm

Zunanji okrasni lonec Modena višine 90 cm in širine 37 cm

Elegantna oblika poudari glamuroznost prostora. Izdelan je iz kakovostnega Fiberstone materiala, ki vsebuje fiberglass, kameno mrežo in drobljeni kamen. Okrasni cvetlični lonec izgleda, kot da bi bil izdelan iz naravnega kamna.

PREDLOG: Vanj se lepo prilegajo umetni okrasni pušpani, kot je umetni okrasni pušpan z UV zaščito premera 38 cm.

Napišite nam, kakšen okrasni lonec iščete

3 + 4 = ?