Umetna drevesa – umetno drevje naravnega videza !

Ste že kdaj kupili naravno drevo, pa vam ni uspevalo? Ga niste pravilno zalivali ali pa enostavno ni imel pravilnih pogojev za rast? Je listje odpadlo in ovenelo?

S takšnimi težavami se sooča veliko naših strank, zato se jih vse več odloči za umetna drevesa. Naša umetna drevesa imajo naravna stebla in so ROČNO OBLIKOVANA, izjemno dovršena, imajo tudi manjše detajle in čudovit naraven videz. Danes lahko uspešno nadomeščajo naravna drevesa. Umetna dekorativna drevesa imamo na voljo v različnih vrstah, kot so:

umetni Fikus Benjamin, Lyrata, umetni hrast, umetna oljka, umetna breza, umetna magnolija, umetni bambus, cvetoča drevesa – češnja in druge vrste.

Umetno drevo vam lahko izdelamo v poljubni velikosti in obliki. Po želji vam ga vstavimo tudi v okrasni lonec. V primerjavi z naravnimi drevesi imajo naša umetna drevesa veliko prednosti, saj listje ne odpada, ni potrebno zalivanje, pogoji za rast niso potrebni, ne ovenijo, nimajo zajedalcev in škodljivcev, ne prenašajo alergij in so primerna tudi za sterilne prostore. Zaradi odlične kakovosti in izjemnega naravnega videza so umetna drevesa pridobila večjo populacijo oboževalcev, tudi svetovni trendi vse več uporabljajo umetna drevesa za dekoracijo trendovskih prostorov.

Vljudno ste vabljeni v našo prodajalno, kjer si lahko pred nakupom ogledate umetna drevesa. Z veseljem vam bomo svetovali, katero umetno drevo bi bilo najbolj primerno za vaš prostor. Parkirno mesto je zagotovljeno.

Umetna drevesa za vsak okus !

umetne rože

Umetno drevo Fikus (Ficus) ima prečudovito naravno prepleteno steblo. Umetno drevo lahko poljubno oblikujemo in izdelamo v poljubni višini in širini. Umetna krošnja je oblikovana iz številnih kakovostnih umetnih listov, ki delujejo na pogled zelo naravno. Umetna drevesa odlikujejo proporcije, ki so izvzete iz narave, kar doda drevesu čudovit naraven videz. Fikus ne potrebuje nobene oskrbe, in pogojev za rast. Samo listje ne odpada in ne veni.

Kako izbrati pravilno umetno drevo?

Za obmorska območja (vinske kleti, gostinske lokale) je zelo priljubljena umetna oljka v obliki okrasnega drevesa. Krošnjo ima lahko izdelano v obliki krogle ali pa povsem “podivjano”, da raste vsaka vejica v svojo smer. Umetna oljka ima naravno steblo in umetne kakovostne oljkine liste, ki so ozki in nekoliko sivkaste- olivno zelene barve, zelo dobra imitacija pravih oljkinih listov, vsebuje pa tudi plodove, ki dodajo oljki zelo realističen in naraven videz. V primerih, kadar želijo stranke zastreti neželjene poglede na balkon, teraso, vrt ipd. imamo v ponudbi green wall – zelene stene. Zelene stene so sestavljene iz pregibnih panelov in izgledajo kot bršljan, pušpan, lovorikovec, mešana zasaditev, zelenolistnati mešan panel in še veliko drugih modelov. Zelene stenezeleni paneli so iz posebnega materiala, tako da je primerno tudi za zunanje zaščitene površine. V zelene stene je možno dodati tudi dodatne rastline z UV zaščito.

Drevesa izdelujemo tudi po naročilu. V ponudbi so tudi atraktivni cvetlični lonci, v katere vam lahko vsadimo umetne rastline. Ogledate si jih lahko v kategoriji cvetlični lonci.