ZELENE STENE – Green wall

Zelene stene so odlična dekoracija prostora in to BREZ vzdrževanja !

zelene stene green wall dekoracija stene

Zelene stene – poraščena stena z rastlinami je odlična dekoracija bivalnega in poslovnega prostora.

Zelene stene, rastlinski zidovi (green wall) oz. žive meje si lahko sedaj hitro in enostavno sestavite kar sami. Umetni zeleni paneli spadajo v sam vrh kakovostnih panelov. To vam omogočajo posebno kakovostni umetni zeleni paneli, velikosti 50 x 50 cm. Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. S pomočjo klik sistema se panele se med seboj hitro in enostavno sestavi v poljubno zeleno protihrupno pregrado saj so zvočno izolativni , viseči – umetni vertikalni vrt, umetno zeleno steno – green wall, sejemske dekoracije, dekoracijo terase ali umetno živo mejo.

Zelene umetne stene so trenutno pravi trend na področju notranje in zunanje opreme, tako poslovnih kot bivalnih prostorov. Zelene panele uporabljamo pri dekoraciji sten, pri izdelavi zelenih pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ali zastremo pogled na smetnjak pred hišo), dekoriranje reklamnih napisov oz. ozelenimo lahko črke za logotip ipd.. Prednosti zelenih panelov so, da listje ne odpada, ne potrebuje pogojev za rast in dragocenih namakalnih sistemov, daje občutek ozelenjenosti in svežine, prostor izgleda urejen, so cenovno ugodna rešitev in so primerni tudi za zaščitena zunanja območja! Vsebujejo odlično UV zaščito znotraj materiala, ki dodatno ščiti rastlinske zidove pred sončnimi žarki. Umetni zeleni paneli so trenutno na voljo v 4 vrstah: mešana zasaditev, bršljan, lovorikovec in pušpan zeleni panel. V zelene stene pa je možno dodati tudi poljubne umetne rastline ali cvetje, tako dosežemo boljši 3D efekt.

Vzorce umetne zelene stene, kakor tudi umetne žive meje, katere izdelujemo tudi po meri, si lahko ogledate v naši prodajalni v IOC Trzin, Blatnica 16, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali glede montaže. Preverite tudi trenutne akcijske cene zelenih panelov!