ZELENE STENE – Green wall

Zelene stene so odlična dekoracija prostora in to BREZ vzdrževanja !

zelene stene green wall dekoracija stene

Zelene stene – poraščena stena z rastlinami je odlična dekoracija bivalnega in poslovnega prostora.

Zelene stene, rastlinski zidovi (green wall) si lahko sedaj hitro in enostavno sestavite kar sami. Umetni zeleni paneli spadajo v sam vrh kakovostnih panelov, vsebujejo odlično UV zaščito ali so celo težko vnetljivi. Zeleni paneli so pregibni, zato omogočajo enostavno namestitev tudi na neravnih površinah. S pomočjo klik sistema se panele se med seboj hitro in enostavno sestavi v poljubno zeleno pregrado, viseči – umetni vertikalni vrt, umetno zeleno steno – green wall, sejemske dekoracije, dekoracijo terase ali umetno živo mejo.Delujejo tudi protihrupno, na terasi vam lahko tudi zasenčijo prostor.

Zelene umetne stene so trenutno pravi trend na področju notranje in zunanje opreme, tako poslovnih kot bivalnih prostorov. Zelene panele uporabljamo pri dekoraciji sten, pri izdelavi zelenih pregrad (zastremo neželjene poglede v pisarni, zimskem vrtu, terasi, balkonu ali zastremo pogled na smetnjak pred hišo), dekoriranje reklamnih napisov oz. ozelenimo lahko črke za logotip ipd.. Prednosti zelenih panelov so, da listje ne odpada, ne potrebuje pogojev za rast in dragocenih namakalnih sistemov, daje občutek ozelenjenosti in svežine, prostor izgleda urejen, so cenovno ugodna rešitev in so primerni tudi za zaščitena zunanja območja! Vsebujejo odlično UV zaščito znotraj materiala, ki dodatno ščiti rastlinske zidove pred sončnimi žarki. Umetni zeleni paneli so trenutno na voljo v 9 vrstah: mešana zasaditev, bršljan, lovorikovec, pušpan zeleni panel, lepljivec, zelenolistnati panel, mešani šeflera panel in pa mešani 100×100 panel.

NOVO: mahovnati panel za izdelavo mahovnate zelene stene, ki vsebuje UV zaščito in je težko vnetljiv.

NAMIG: V zelene stene je možno dodati tudi poljubne umetne rastline ali cvetje, tako dosežemo boljši 3D efekt.

Vzorce umetne zelene stene, kakor tudi umetne žive meje, katere izdelujemo tudi po meri, si lahko ogledate v naši prodajalni v IOC Trzin, Blatnica 16, kjer vam bomo z veseljem tudi svetovali glede montaže. Preverite tudi trenutne akcijske cene zelenih panelov!