Novoletne jelke 2017/2018

novoletne jelke umetne jelke božična drevesca Bonsai Ljubljana Trzin

Novoletne jelke 2017 ponujajo več novoletne jelke za manj denarja. Vse novoletne jelke imajo izjemen naraven videz, saj so izdelane zelo natančno in vsebujejo tudi manjše detajle. Naše umetne novoletne jelke imajo izjemno zeleno barvo naravnega videza, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki tako odlično pripomorejo k samemu izgledu. Material je težko vnetljiv in zdravju neškodljiv. Na razpolago imamo različne modele jelk od 90 cm do 270 cm. Skoraj da vsi modeli jelk imajo hiter preklopni mehanizem za hitro in enostavno sestavo in postavitev jelke. Smrečne vejice so zelo goste in naravne barve. Vse jelke v ponudbi so vrhunske kakovosti in imajo izjemen realističen videz. V primeru, da si želite jelko ogledate in izjemno kakovost občutiti s prsti, ste vljudno vabljeni v našo prodajalno Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin. Parkirno mesto zagotovljeno, v mesecu novebru in decebru imamo odprto tudi ob sobotah.

novoletne jelke umetne jelke

Novoletna jelka – BERLIN – NOVONovoletna jelka 120 cm Berlin Novoletna jelka 210 cm Berlin Novoletna jelka 240 cm Berlin

Letošnji hit je naša nova novoletna jelka Berlin, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit videz. Takšen tip novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 120 pa vse do 240 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Cena takšne novoletne jelke je od 79,90 eur z ddv ter vključeno dostavo.

Stekleni NOVOLETNI OKRASKI – NOVO

12 kroglic 8 cm Lounge 4x STEKLO

Naše umetne novoletne jelke so zares čudovite, z dodatnimi edinstvenimi novoletnimi okraski, ki jih najdete v naši ponudbi, pa bodo novoletne jelke še toliko bolj bogate in zapolnjene. V ponudbi so novoletni okraski, izdelani iz kakovostnega stekla ter z edinstvenimi poslikavami. Ravno novoletni okraski so tisto, kar naredi jelko čarobno. Najdete jih v različnih velikostih in barvah. Primerni so za vse velikosti in vrste jelk.

Hitra in brezplačna dostava pri nakupu nad 50 eur

novoletne jelke - 5 EUR KUPON