Umetne novoletne jelke

novoletne jelke umetne jelke božična drevesca Bonsai Ljubljana Trzin

Umetne novoletne jelke 2020 – NOVI modeli, izboljšana kakovost, ugodnejše cene. Vse novoletne jelke imajo čudovit naraven videz, saj so izdelane zelo natančno in vsebujejo tudi najmanjše detajle. Naše umetne novoletne jelke imajo lepo naravno zeleno barvo, izdelane pa so iz kakovostnih materialov, ki tako odlično pripomorejo k končnemu naravnemu izgledu. Material je težko vnetljiv in zdravju neškodljiv. Na razpolago so različni modeli jelk razdeljeni v naslednje skupine; ZELENE UMETNE JELKE, ZASNEŽENE JELKE, Slim – OZKE JELKE ter UMETNI BOROVCI. Na voljo so višine od 50 cm do 300 cm in tudi višje jelke so dobavljive po naročilu. Skoraj vsi modeli imajo hiter preklopni mehanizem, ki omogoča hitro in enostavno sestavo in postavitev jelke. Vse jelke so zelo košate in vrhunskega naravnega videza. V primeru, da si želite novoletne jelke ogledati in se prepričati o kakovost, nas o tem predhodno obvestite ter se dogovorimo za termin, saj vseh modelov jelk nimamo rastavljenih. Vljudno vabljeni v našo prodajalno, Bonsai dekorativne rastline v IC Trzin. Parkirno mesto zagotovljeno.

novoletne jelke umetne jelke

Novoletna jelka – NATURE EDT.

Umetna jelka nature edition 152 cm

Umetna jelka Nature ima izjemen naraven videz in izjemno košato krošnjo, saj je izdelana po zadnji tehnologiji. Njene zunanje iglice so na otip kot naravne, konice vejic so svetlejše zelene barve. Prav tako pa ima umetna jelka eleganten in prav poseben videz, veje so postavljene poševno navzgor. Novoletna jelka je novejši model in je Bestseller (kot umetna jelka Tokyo). Veje se pri postavitvi le preklopijo navzdol in oblikujejo – razprejo. Stabilna konstrukcija, tako celotne umetne jelke kot tudi posameznih vejic. Priloženo dekorativno leseno stojalo in slovenska navodila. Novoletna jelka Nature je zapakirana v kartonasti embalaži – primerna za shranjevanje umetne jelke. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 152 pa vse do 230 cm. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno poštnino po Sloveniji.

Novoletna jelka – BERLINNovoletna jelka 120 cm Berlin Novoletna jelka 210 cm Berlin Novoletna jelka 240 cm Berlin

Zelo priljubljena med našimi kupci je novejša novoletna jelka Berlin, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Sredica vejice je obarvana rjavo, kot pri naravni jelki. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 150 pa vse do 240 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno dostavo.

Novoletna jelka – TOKYO – Bestseller

Umetna jelka 150 cm Tokyo Umetne jelke - Umetna jelka 180 cm Tokyo

Najbolj prodajani model preteklega leta je novoletna jelka Tokyo, ki vsebuje številne smrekove vejice izdelane iz PE ter pvc materiala, to pomeni, da vsebuje tudi umetne smrekove vejice, ki delujejo naravne celo na otip. Posebnost te umetne jelke je tudi v obliki, saj ima izrazito stopničasto obliko (nekatere stranske vejice so dalše od ostalih), kar doda jelki čudovit naraven videz. V primerjavi z Berlin jelko ima iglice na vejicah razporejene v vse smeri in še gostejšo krošnjo. Takšen tip umetne novoletne jelke je na voljo v različnih velikostih od 150 pa vse do 300 cm. Kovinsko kompaktno stojalo ter navodila za enostavnejšo sestavo so priložena. Ob nakupu jelke preko naše e-trgovine pa prejmete brezplačno dostavo.

NOVOLETNA DEKORACIJA – vejice in okraski

novoletna dekoracija Hortenzija

Letos smo za vas pripravili prav posebno, še bolj izpopolnjeno in ponudbo novoletne dekoracije, kot so zasnežene vejice z belimi kepami, umetne veje hortenzije z bleščicami, zasneženi Amarilis, bela omela, veliki okraski za smreko v videzu snežinke, borove girlande in vejice in še mnoge druge dekoracije, da bo NOVOLETNA DEKORACIJA 2020 res nekaj posebnega.

Stekleni NOVOLETNI OKRASKI

12 kroglic 8 cm Lounge 4x STEKLO

Naše umetne novoletne jelke so zares čudovite, z dodanimi edinstvenimi novoletnimi okraski, ki jih najdete v naši ponudbi, pa bodo novoletne jelke še toliko bolj bogate in zapolnjene. V ponudbi so novoletni okraski, izdelani iz kakovostnega stekla ter z edinstvenimi poslikavami. Ravno novoletni okraski so tisto, ki naredijo novoletne jelke edinstvene. Najdete jih v različnih velikostih in barvah. Primerni so za vse velikosti in vrste jelk.

Hitra in brezplačna dostava pri nakupu nad 50 eur

TRENDI novoletne dekoracije 2020/2021

Trendi prihajajoče praznične sezone, se vrtijo okoli družabnosti, solidarnosti in pripadnosti. Temu primerno je glavna tema naslovljena na čas, ki ga preživimo s svojo DRUŽINO.

Poveselite se lahko v treh glavnih slogih: zeleni rituali, svilena zabava in veselo druženje.

Novoletni trendi trend 1

Zeleni rituali – navdih iz naravne vegetacije

„Zeleni ritual“ predstavlja mirne barve naravne vegetacije v dveh jasnih oblikah. V polovici zaslona prevladujejo svetli in zadržani odtenki, kot so siva, bež in peščena, pa tudi svetlo zelena in rdečkasto rjava. V drugi polovici prevladuje skrivnostni temno barvni svet z globokimi odtenki rdečih in temnih listov, ki jih prinašajo jesenske spremembe. Eksperimentalne in kreativne ideje, tehnike in materiali so v nasprotju s tem zadržanim videzom. Pogosti so cvetovi in ​​listi v steklu in papirju, poslikane rastline, vegetativni in foto eksperimentalni motivi, učinki akvarela ter surove in hrapave površine. Številni vzorci imajo globoko ozadje.

Svilena zabava – navdihnjena z najbolj inovativnimi modnimi kreacijami in ustvarjena z natančno lasersko tehnologijo

Svilena zabava predstavlja uravnoteženo paleto: na eni strani nežna pastelna barvna paleta združuje mehke kremaste odtenke in sveže, ženstvene odtenke. Druga različica poudarja eleganco in lesk s toplimi in nežnimi odtenki.

Materiali in okraski so nežni in občutljivi. Kovinska barva, svilnat sijaj in žametno mat učinki se medsebojno prepletajo. Fino steklo in tekstil, kot sta svila in organza, podajo izjemno fin in občutljiv izgled. Celoten videz dopolnjujejo sijoče, izjemno gladke površine in visokokakovostni zaključki.

novoletna dekoracija trendi 3

Srečno druženje – zgleduje se po povsem novem urbanem načinu življenja s poudarkom na recikliranju

Sveži in mlečni odtenki nas spominjajo na sveže stisnjen sok limone, limete in metino limonado. Po drugi strani pa v toplem, barvnem spektru prevladujejo živahna oranžna voščena barva ter barve recikliranih materialov, kot so stekleničasta zelena, ter mešanica barv kompozitnih materialov.

Koncept “drugega življenja” prežema ves svet izdelkov za ponovno rabo saj oblikovalci iz odpadkov razvijajo zanimive in neobičajne ideje za nove oblike, teksture in materiale.

NAVODILA kako pravilno oblikovati umetne novoletne jelke